Home

Links to webpages don't work anymore

74 views

6 posts

Last post 18/06/2018

Posted by Nancy R

      Original post

      Why don't links to webpages work on this Forum anymore? 

      http://ultimateclassicrock.com/paul-mccartney-2018-new-album-art/

        It's really weird that they don't convert to a normal link like they used to. Spellcheck doesn't work either. It's gone backwards in time. 

        Now to make a link clickable you need to paste it into a certain area.  When you are typing your post up above in those little boxes there is one that looks like a chain=link. Click on that & paste in your link. It's the 6th box.

        http://ultimateclassicrock.com/paul-mccartney-2018-new-album-art/

          beatlesfanrandy wrote:

          Why don't links to webpages work on this Forum anymore? 

          http://ultimateclassicrock.com/paul-mccartney-2018-new-album-art/

          You have always had to follow oobu’s directions in order to make the links clickable! You have to paste the link in “display text” and “URL.”

            oobu24 wrote:

            It's really weird that they don't convert to a normal link like they used to. Spellcheck doesn't work either. It's gone backwards in time. 

            Now to make a link clickable you need to paste it into a certain area.  When you are typing your post up above in those little boxes there is one that looks like a chain=link. Click on that & paste in your link. It's the 6th box.

            http://ultimateclassicrock.com/paul-mccartney-2018-new-album-art/

            OMG, scroll down and see the Woolworth’s ad for the Beatle dolls - 99 cents each or all four for $3.77 - that is where I bought mine!

              Nancy R wrote:

              You have always had to follow oobu’s directions in order to make the links clickable! You have to paste the link in “display text” and “URL.”

              No, not on the old board.

              Now I just paste it in the URL box.

                oobu24 wrote:

                Nancy R wrote:

                You have always had to follow oobu’s directions in order to make the links clickable! You have to paste the link in “display text” and “URL.”

                No, not on the old board.

                Now I just paste it in the URL box.

                When I wrote “always” I meant always here. This new board has been around for quite a while now, and he’s just now discovering this? Lol!