Home

Error code during posting

5920 views

23 posts

Last post 22/02/2017

      Pages

      Original post

      Just a quick heads up, got this error message while posting:

      The message got posted after all.

        Hi,

        Thanks so much for the heads-up!

        I am currently not experiencing this issue. At the moment, we have no other reports of this issue, but will be on the lookout!

        Thanks again!

        Anita

          I got that same message earlier when I posted a couple pics of Nancy. The pics did get posted though. I got that message 3x.

            Thanks so much for the report, oobu24!

            Just received the same message while replying to you, will forward to the technical team.

            Anita

              Yep. Got this too. My messages still posted, though.

                Got it again, both mobile and laptop.

                edit: Even when posting this, haha.

                  Thanks again for the reports! The technical team has been made aware of this issue.

                  Anita

                    Triplets Love Paul:Thanks again for the reports! The technical team has been made aware of this issue.

                    Anita

                    Thank you! Much appreciated.

                      ^ You're welcome, my pleasure!

                      Anita

                        nobodytoldme:Just a quick heads up, got this error message while posting:

                        The message got posted after all.

                        This is the exact same error that I got just this last weekend except the line was 238 instead of 236.

                        The post of the first error was on 8 March 2016. My post was on 4 Feb 2017. Its almost a year later.

                          I'm not experiencing the problem any more.

                            Nancy R:I'm not experiencing the problem any more.

                            Me either! I believe its finally resolved!

                              I'm getting that damn Debug thing again!!

                                The technical team has been alerted!

                                  Nancy R:I'm getting that damn Debug thing again!!

                                  I'm not getting notifications again. They really need to do a BUNCH of updates to this board.

                                    Alert them again about the debug thing please.

                                      Nancy R:Alert them again about the debug thing please.

                                      Hi Nancy,

                                      Please see the following post:

                                      http://maccaboard.paulmccartney.com/phpBB2/viewtopic.php?p=2944219#2944219

                                      Anita

                                        Triplets Love Paul:

                                        Nancy R:Alert them again about the debug thing please.

                                        Hi Nancy,

                                        Please see the following post:

                                        http://maccaboard.paulmccartney.com/phpBB2/viewtopic.php?p=2944219#2944219

                                        Anita

                                        That's about notifications not being received (oobu24's post)
                                        I was talking about the Debug Mode message we keep getting when we post. Thanks.

                                          Nancy R:

                                          Triplets Love Paul:
                                          Nancy R:Alert them again about the debug thing please.

                                          Hi Nancy,

                                          Please see the following post:

                                          http://maccaboard.paulmccartney.com/phpBB2/viewtopic.php?p=2944219#2944219

                                          Anita

                                          That's about notifications not being received (oobu24's post)
                                          I was talking about the Debug Mode message we keep getting when we post. Thanks.

                                          Hi Nancy,

                                          Yes, the technical team has been made aware of both issues. Hopefully the issues will be resolved soon.

                                          Anita

                                            Have they been alerted again? Because both of these problems were fixed (HAHA) once already but both problems are back again.

                                              Pages