Home

Login Issue

530 views

26 posts

Last post 18/07/2019

Posted by Kestrel

      Pages

      Original post

      Every time I try to login to "maccaboard", it takes two attempts to login successfully. The first time I received message "Access denied" and the second time I login with no problem. I use the same ID and password each time and it is not typing error because it has happened about 50 times (lol) already. Any idea why this is happening? It really is getting annoying. Thanks in advance for any help.

        Welcome to the club! There are at least 3 other threads stating the same thing. Trying to log in is getting very old.

          I've actually had the same problem too in recent months. As I normally start on the forum page having been logged out,I actually end up having to click on Log In three times (and Home once) before I end up back where I started,albeit logged in. Talk about long winded !!

            I have exactly the same problem others have described. Every single time. It's getting old.

              I'm having that same problem.

                the website doesnt work on my ipad, but it does on my laptop!?!? on ipad i get the home page but cant pull up anything else on the menu....maccaboard, tour info etc. nothing works. cant figure out where to log in or anything. whats going on?????

                it all seems to be fine on my laptop except that i have to sign in twice to get on. many others have complained about this. cmon paul....you have a popular website, make sure it works and is accessable to everyone.

                  Ospreylady wrote:

                  the website doesnt work on my ipad, but it does on my laptop!?!? on ipad i get the home page but cant pull up anything else on the menu....maccaboard, tour info etc. nothing works. cant figure out where to log in or anything. whats going on?????

                  it all seems to be fine on my laptop except that i have to sign in twice to get on. many others have complained about this. cmon paul....you have a popular website, make sure it works and is accessable to everyone.

                  See my answer in other thread. 

                    Log in for me is different on my 2 laptops. One is running W10 & I am using MS Edge.  My other computer is W7 & there I use google. Most "normal" programs or sites behave identically on ANY platform. This is so aggravating. On my W10/Edge machine I need to type in my name & password...it does NOT remember it. Is this ever going to get fixed?

                     

                    Why do links posted not automatically become clickable. 

                    Why is spellcheck not automatic?

                    Why is there a youtube button if it doesn't work?

                      Is anyone working on ANY of this stuff?

                      I just got kicked off again & all the new "while you were gone" posts are GONE because I had to sign in again. 

                        oobu24 wrote:

                        Is anyone working on ANY of this stuff?

                        I just got kicked off again & all the new "while you were gone" posts are GONE because I had to sign in again. 

                        I HATE when that happens! 🤬

                          Yankeefan2 wrote:

                          Every time I try to login to "maccaboard", it takes two attempts to login successfully. The first time I received message "Access denied" and the second time I login with no problem. I use the same ID and password each time and it is not typing error because it has happened about 50 times (lol) already. Any idea why this is happening? It really is getting annoying. Thanks in advance for any help.

                          My problem has been resolved, get in on first try - yeah !!

                            Yankeefan2 wrote:

                            Yankeefan2 wrote:

                            Every time I try to login to "maccaboard", it takes two attempts to login successfully. The first time I received message "Access denied" and the second time I login with no problem. I use the same ID and password each time and it is not typing error because it has happened about 50 times (lol) already. Any idea why this is happening? It really is getting annoying. Thanks in advance for any help.

                            My problem has been resolved, get in on first try - yeah !!

                            shhhh! Don't tell anyone...it might not last.

                            I'm still having problems on my 2 diff computers. One is win 7 with google & this one is win 10 with explorer. The win 10 hs problems yet.

                              I can get in on first try BUT the site does not remember my name & password. I have to type it in the first time I log in. 

                              Using Win 10 & explorer.

                                oobu24 wrote:

                                I can get in on first try BUT the site does not remember my name & password. I have to type it in the first time I log in. 

                                Using Win 10 & explorer.

                                This site (and the old one) NEVER remembers names and passwords! Checking the box is useless. 😡

                                  Nancy R wrote:

                                  oobu24 wrote:

                                  I can get in on first try BUT the site does not remember my name & password. I have to type it in the first time I log in. 

                                  Using Win 10 & explorer.

                                  This site (and the old one) NEVER remembers names and passwords! Checking the box is useless. 😡

                                  I'm guessing it depends on what you are using. It should NOT make a difference & it doesn't at other sites., This one is weird. I am now on a different laptop running Chrome on Win 7 & it did remember name & password & I got right in. But it does not work for all platforms. And I never had to sign in at all on the old site. I was always logged in.

                                    oobu24 wrote:

                                    Nancy R wrote:
                                    oobu24 wrote:

                                    I can get in on first try BUT the site does not remember my name & password. I have to type it in the first time I log in. 

                                    Using Win 10 & explorer.

                                    This site (and the old one) NEVER remembers names and passwords! Checking the box is useless. 😡

                                    I'm guessing it depends on what you are using. It should NOT make a difference & it doesn't at other sites., This one is weird. I am now on a different laptop running Chrome on Win 7 & it did remember name & password & I got right in. But it does not work for all platforms. And I never had to sign in at all on the old site. I was always logged in.

                                    It never remembered me on my laptop using Windows 8 and IE nor this iPad using Chrome. Weird is right.

                                      I never signed out...before or now. The old site just kept me signed in. I never had to type in anything.

                                        Did I actually just come here without having to sign in? Please don't make it go away.

                                         

                                        Now how about

                                        the spellcheck which should be automatic,

                                        the posted links do not automatically become clickable,

                                        Youtube vids disappear.

                                          oobu24 wrote:

                                          Did I actually just come here without having to sign in? Please don't make it go away.

                                           

                                          Now how about

                                          the spellcheck which should be automatic,

                                          the posted links do not automatically become clickable,

                                          Youtube vids disappear.

                                          Hear, hear! “Is anybody out there?”

                                            Nope, it wasn't fixed. I still have to sign in every day. But not twice daily.

                                              Pages