Home

Hey Mods...

905 views

67 posts

Last post yesterday

Posted by Nancy R

      Pages

      Original post

       

      After all this time I've finally been able to log into this site. Is it just me or is the site hard to maneuver and follow? Some many questions. I'm on my phone so maybe thats it?

       

      Btw do we not have the messages feature any longer..

         

         

        PSS who are the mods now? Hello anyone home?

          harleyblues wrote:

           

           

          PSS who are the mods now? Hello anyone home?

          calicoskych2001 (Liz) is a Mod

          TripletsLovePaul (Anita) is an Admin

          This site was a pistol to get used to and that's why a lot of people just gave up and left. And there is a messages section called Inbox where you can PM anyone you want. Click on the little envelope, top right, from Home page. 

          I never get on here through cellphone. Only iPad (and before that, laptop) 

            Welcome to the Mirror Universe Maccaboard.  Like mirror DS9 episodes, a little is too much.

              HaileyMcComet wrote:

              Welcome to the Mirror Universe Maccaboard.  Like mirror DS9 episodes, a little is too much.

              😂

                Please help! I can create a new thread, but then I am unable to access it. I also can't access any new threads made since yesterday. I just get a page that says Temporarily Unavailable! 

                Since this is an old thread, I should be able to get back into it and view what I just wrote. 

                ETA: Yes, I was able to get back in here with no problem. 

                  Well, it's worse - I can send a new PM (which I did to callicosky & Triplets Love Paul) but I can't access it - same Temporarily Unavailable page comes up. Oobu is going to try to send me a new PM to see if I can access it. (I have no problem writing back and forth on an old PM chain we have) 

                    Nancy R wrote:

                    Well, it's worse - I can send a new PM (which I did to callicosky & Triplets Love Paul) but I can't access it - same Temporarily Unavailable page comes up. Oobu is going to try to send me a new PM to see if I can access it. (I have no problem writing back and forth on an old PM chain we have) 

                    Could it be that your wi-fi speed has dropped a bit so that your device (its an ipad i think you use?) isn't communicating with the Maccaboard end? 

                      Kestrel wrote:

                      Nancy R wrote:

                      Well, it's worse - I can send a new PM (which I did to callicosky & Triplets Love Paul) but I can't access it - same Temporarily Unavailable page comes up. Oobu is going to try to send me a new PM to see if I can access it. (I have no problem writing back and forth on an old PM chain we have) 

                      Could it be that your wi-fi speed has dropped a bit so that your device (its an ipad i think you use?) isn't communicating with the Maccaboard end? 

                      No, it's definitely not that. I was just on the phone with AT&T several weeks ago and I have super fast wi-fi coming in at 1000 Mbps. I see that either calicosky or Triplets have answered me, but I can't access the PM. Can you try sending me a test PM? 

                        Well, both Kestrel & Oobu24 sent me new Test PMs which I was unable to access (same Temporarily Unavailable page) 

                        Nor can I access the answers that probably calicosky wrote to me in a new PM I sent to her and Triplets Love Paul (I still get notifications of new PMs and new answers, just can't access them!)  If whoever wrote me could relay your answer via PM to oobu24, she can still PM me on an old thread we have. Thank you! 

                        There has only been one new thread posted since all this started: the one by jimmix about Julian & Sean. Jimmix, if you're reading this (or if someone else could) please post the link here to that article. Thank you! The only way I can read or participate on this board is in threads created prior to Nov. 24th. 

                          I pm'd both mods but no one has responded yet.

                            oobu24 wrote:

                            I pm'd both mods but no one has responded yet.

                            Thanks! Can you send me the link to the article about Julian & Sean? It is in Talk More Talk forum. 

                              Nancy R wrote:

                              There has only been one new thread posted since all this started: the one by jimmix about Julian & Sean. Jimmix, if you're reading this (or if someone else could) please post the link here to that article.

                              Here you go...

                              https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-10231701/John-Lennons-sons-bonding-road-trip-California-writes-ALISON-BOSHOFF.html

                                Kestrel wrote:

                                Nancy R wrote:

                                There has only been one new thread posted since all this started: the one by jimmix about Julian & Sean. Jimmix, if you're reading this (or if someone else could) please post the link here to that article.

                                Here you go...

                                https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-10231701/John-Lennons-sons-bonding-road-trip-California-writes-ALISON-BOSHOFF.html

                                clickable link

                                https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-10231701/John-Lennons-sons-bonding-road-trip-California-writes-ALISON-BOSHOFF.html

                                  oobu24 wrote:

                                  Kestrel wrote:
                                  Nancy R wrote:

                                  There has only been one new thread posted since all this started: the one by jimmix about Julian & Sean. Jimmix, if you're reading this (or if someone else could) please post the link here to that article.

                                  Here you go...

                                  https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-10231701/John-Lennons-sons-bonding-road-trip-California-writes-ALISON-BOSHOFF.html

                                  clickable link

                                  https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-10231701/John-Lennons-sons-bonding-road-trip-California-writes-ALISON-BOSHOFF.html

                                  Thanks Kestrel & oobu! 

                                  Still having same technical problems. ☹️

                                    See what Fool posted in the thread "Unable to access new threads"

                                      oobu24 wrote:

                                      See what Fool posted in the thread "Unable to access new threads"

                                      I created that thread recently and then was unable to access it! Can you copy & paste it here? (I can only access threads that were created prior to last Tuesday) 

                                        per Fool:

                                        The type of things online that they say to try:

                                        on your browser

                                        clear your cache

                                        clear your browsing history

                                        clear your cookies 

                                        try another browser to see if it works okay

                                        try rebooting, or shut down and wait a few minutes and then start up again

                                        try to log in a different way: for example if you click an icon as a short cut - try typing it in the address bar:

                                        maccaboard.paulmccartney.com

                                        all may work, none may work ... it is based on forums that people try to help other people.  

                                          Thanks! Will try some of those things! 

                                          Fool: I have already tried a shutdown & reboot. Also installed the latest OS on my iPad. 

                                            Tried Firefox & Safari and same problem. Also, there is no icon associated with this website, so that's not it. 

                                            Will try some of the other stuff.

                                             

                                              Pages