Navigation

Paul McCartney
    • Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Magyar rajongók IDE!!

THE WORLD TONIGHT
    19
    1620
    210506
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • ~Mimi~
      ~Mimi~ last edited by

Köszi szépen!

~ nothing is real ~

1 Reply Last reply Reply Quote
      • K
        Kimsey last edited by

Tibor, hogy tetszik a C&C?

• A
          admin last edited by

Még úton van. Ahonnan kapom, ott sztrájkolt a posta pénteken (Belgiumról van szó) így késik a szállítás. A kislemez (Growing, Old, Comfort Of Love stb.) viszont tetszett, azt már meghallgattam. Illetve az albumba is belehallgattam már ezen az oldalon. Mostanában az új Corrs lemezt vettem meg, aminagyon jól sikerült (Home a címe, csak hagyományos ír dalok vannak rajta. A borítója alapján könnyű megtaláni, mert nagyon hasonlít a Revolver című Beatles lemezre)

• T
            The Fireman Rushes In last edited by

~Mimi~:

Ezt hol olvastad?

újabb adatok a Jenny Wren kislemezről: http://www.thebeatles.com.hk/news/index.asp?news=2005-10-10 nagyon klassz, hogy kiadják az elkészült többi dalt is, de közben hallottam már olyan rémhírt is, hogy a 3 újabb dal szétdobálva lesz a 7", CD1 és CD2 kiadásokon. aztán csomó papír alapú újdonság is van, megjelent a mesekönyv, van új turnébook ($30!), RS címlap, BillBoard különszám...

• A
              admin last edited by

Végre megérkeztek a lemezeim, nagyon jó ez az új album! A kislemezt is érdemes beszerezni (Fine Line, Comfort Of Love, Growimg Up)

• K
                Kimsey last edited by

Tibor:

Végre megérkeztek a lemezeim, nagyon jó ez az új album! A kislemezt is érdemes beszerezni (Fine Line, Comfort Of Love, Growimg Up)

Örülök, hogy tetszenek!!! Én most kaptam meg a kislemez tartalmát e-mailben, de egyelőre még nem tudom megnyitni.

• T

ezen cikk szerint ( http://news.yahoo.com/s/nm/20051014/music_nm/leisure_mccartney_dc ) Nigellel 30, azaz harminc !!! dalt rögzítettek!!! - úgyhogy van még miből aprítani a kislemezekre... így néz ki a Jenny promó lemeze, valószínűleg a végleges is ilyen lesz

• K
                    Kimsey last edited by

Köszi, hogy feltetted, nagyon szép szerintem. Kár, hogy a feje nem látszik rajta...

• RinseTheRaindrops
                      RinseTheRaindrops last edited by

Jaj, de rég nem voltam itt... Bocs, hogy nem tudtam jönni a talira, néha nagyon utálom, ahogy az életem szervezi magát. Viszont a DVD-s lemez már jó ideje megérkezett, és nagyon elégedett vagyok vele Az egyetlen, ami engem nem fogott meg annyira, az a Follow Me, valahogy kilóg nekem erről az albumról, én felraktam volna helyette a Comfort Of Love-ot. De alapvetően tényleg csak áradozni tudok a lemezről, egyszerűen csak jó érzés hallgatni, és tényleg időt kell neki adni. A How Kind Of You-t először nem szerettem különösebben, de most már az egyik kedvencem. Tetszik a JW borítója, bár, ha én dönthetnék, a Friends To Go-t jelentetném meg második kislemeznek. Persze, a Jenny-t élőben is népszerűsíti már

One sweet dream came true today!
                      04/06/04 Leipzig
                      THANK YOU PAUL!

• K
                        Kimsey last edited by

~Mimi~:

Ezt szereztem ma: A CD hozzá pedig: The Beatles Press Conferences 1964-1966

Ez vicces, átváltozott a kép, amit betettél... gondolom ez a legújabb szám, viszont nekem meg pont ma sikerült a Városház utcában beszereznem a Lennonos példányt... és tényleg nagyon jó, különösen a Macca-Keefie borítóshoz képest!

• K
                          Kimsey last edited by

Mimi, megvettem a Sebők féle Rock történetét is, és tényleg nagyon jónak tűnik!

• T

Kimsey:

Köszi, hogy feltetted, nagyon szép szerintem. Kár, hogy a feje nem látszik rajta...

úgy látszik, meghallották a kívánságodat...

• K
                              Kimsey last edited by

The Fireman Rushes In:

Kimsey:

úgy látszik, meghallották a kívánságodat...

Ennek örülök! Mit kívánjak még? Pault Magyarországra, ugye?

• A
                                admin last edited by

Kimsey:

Mimi, megvettem a Sebők féle Rock történetét is, és tényleg nagyon jónak tűnik!

Az ténlyge jó könyv, nekem is ,megvan. A könyvhéten vettem, alá is írták mind a ketten. Sebők Jánosnak érdemes beszerezni a régebbi könyveit is, mint Magyarock 1-2, A Beatlestől az újhullámig, Rock a vasfüggöny mögött. Szoktam olvasgatni a koncertbeszámolókat és nagyon úgy néz ki hogy ebből a turméból is készül valamilyen hivatalos kiadvány.

• K
                                  Kimsey last edited by

Tibor:

Szoktam olvasgatni a koncertbeszámolókat és nagyon úgy néz ki hogy ebből a turméból is készül valamilyen hivatalos kiadvány.

Én is mindig elolvasom, azóta egyfolytában lázban égek, úgyhogy nagyon remélem, hogy jönnek errefelé tavasz/nyár környékén!!!!!!!!!

• A
                                    admin last edited by

Azért már nem fog rosszul kezdődni a következő év, február végén jön a Deep Purple. Remélem az amerikai turnéról sikerül összerakniuk egy rendes DVD-t.

• K
                                      Kimsey last edited by

RinseTheRaindrops:

Jaj, de rég nem voltam itt... Bocs, hogy nem tudtam jönni a talira, néha nagyon utálom, ahogy az életem szervezi magát.

Semmi baj, el is maradt, nem lakom vmi túl jó helyen a közlekedés szempontjából....amúgy szerintem az élettel meg mindenki így van.

• A
                                        admin last edited by

Én is mindig elolvasom, azóta egyfolytában lázban égek, úgyhogy nagyon remélem, hogy jönnek errefelé tavasz/nyár környékén!!!!!!!!!

Amen...

• ~Mimi~
                                          ~Mimi~ last edited by

Én is beszereztem végre a Sebőkék könyvét. Jó.

~ nothing is real ~

• K
                                            Kimsey last edited by

~Mimi~:

Én is beszereztem végre a Sebőkék könyvét. Jó.

Yep, yep, tényleg jó.

• 1
                                            • 2
                                            • 52
                                            • 53
                                            • 54
                                            • 55
                                            • 56
                                            • 80
                                            • 81
                                            • 54 / 81