Navigation

Paul McCartney
    • Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Magyar rajongók IDE!!

THE WORLD TONIGHT
    19
    1620
    210506
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • P
      Paulimacca last edited by

Szia Kriszti! Úgy legyen! Drukkolok, hogy legyen még fellépése a közelben, s a közeljövőben! Egyszerűen sosem elég belőle, imádom. Örülök, hogy ilyen sok rajongója van, s ráadásul még fiatalok is. Még az a szerencse, hogy nagyon szeret szerepelni, s a felesége hagyja is (sőt bíztatja) sokat megjelenni ilyen-olyan formában (vetélkedő, dedikálás stb.). Boldoggá tesz, hogy Ő boldog. Ez az igazi szerelem, nem? ops: Remélem, hogy lesz szerencsénk találkozni valamelyik koncertjén (de inkább többön is)! Addig is bámulom őt a videókon, fényképeken, s hallgatom (a klasszikusait is). Szia

Ildi

1 Reply Last reply Reply Quote
      • RinseTheRaindrops
        RinseTheRaindrops last edited by

Üdv köztünk, Ildi! Én is örülök, hogy megtaláltál minket Tényleg jó lenne, ha Paul jönne valamikor errefelé a közeljövőben... Bár most elvileg már egész hivatalos, hogy nem lesz idén európai turné, nem? Ez egyáltalán nem fair

One sweet dream came true today!
        04/06/04 Leipzig
        THANK YOU PAUL!

• K
          Kimsey last edited by

RinseTheRaindrops:

Üdv köztünk, Ildi! Én is örülök, hogy megtaláltál minket Tényleg jó lenne, ha Paul jönne valamikor errefelé a közeljövőben... Bár most elvileg már egész hivatalos, hogy nem lesz idén európai turné, nem? Ez egyáltalán nem fair

Hivatalosnak azért nem mondanám...egyik los-angeles-i lapnak nyilatkozta, hogy idén nem turnézik, de nála nem lehet tudni...

• K
            Kimsey last edited by

Paul most éppen a fókák megmentéséért fáradozik, aminek nagyon örülök. Ilyesmiért nyugodtan halogathatja a koncertturnét.

• P

Szia Kriszti! Igen, valószínű (sőt, biztos). Én is nagyon örülök, hogy tesz valamit a fókákért. Felvettem a CNN adását. Nem tudok ugyan angolul (igyekszem gyorsan megtanulni), de azért az kitűnt, hogy fantasztikusan jól beszéltek a fókák mellett. Hát persze, hogy ez sokkal fontosabb, mint egy turné. Imádom az állatokat, s nem hagyhatjuk, hogy ilyen brutálisan mészárolják le őket. A felesége honlapján elhűlve láttam, hogy szegény állatokat élve nyúzzák a bundájukért. Elég forrófejű lány vagyok, de amióta láttam e felvételeket, hamar eszembe jut a szenvedő állatok nézése, s elszégyellem magam, hogy már az is probléma, ami velem történt? ops: Hiszen az engem ért rossz dolgok semmik ahhoz a szenvedéshez képest, amit ők élnek meg. A poklok poklát ártatlanul (PÉNZÉRT!!!)

Ildi

• P

RinseTheRaindrops:

Én is üdvözöllek Zsófi! A Deep Purple-t én is nagyon szeretem, de a koncertjére azért nem mehettem el, mert ezek az árak nem az én pénztárcámhoz valók ops: (a McCartney koncertjére úgy kellett udvarolnom a férjemnek ). Minden jó koncertre sajnos nem futja. De az, hogy harminc év várakozás után a Paul-éra el tudtam menni, hát az mindenért kárpótol. Anno még az összes Santana-n kint voltam, s kétszer Al Di Meola-n. Szuperek voltak.

Ildi

• K
                  Kimsey last edited by

Paulimacca:

Szia Kriszti! Igen, valószínű (sőt, biztos). Én is nagyon örülök, hogy tesz valamit a fókákért. Felvettem a CNN adását. Nem tudok ugyan angolul (igyekszem gyorsan megtanulni), de azért az kitűnt, hogy fantasztikusan jól beszéltek a fókák mellett. Hát persze, hogy ez sokkal fontosabb, mint egy turné. Imádom az állatokat, s nem hagyhatjuk, hogy ilyen brutálisan mészárolják le őket. A felesége honlapján elhűlve láttam, hogy szegény állatokat élve nyúzzák a bundájukért. Elég forrófejű lány vagyok, de amióta láttam e felvételeket, hamar eszembe jut a szenvedő állatok nézése, s elszégyellem magam, hogy már az is probléma, ami velem történt? ops: Hiszen az engem ért rossz dolgok semmik ahhoz a szenvedéshez képest, amit ők élnek meg. A poklok poklát ártatlanul (PÉNZÉRT!!!)

Szia Ildi! Egyetértek! Én sajnos nem láttam, de olvastam róla a neten.

• ZOLTANO
                    ZOLTANO last edited by

Sziasztok! Hajrá PaulMcCartney,mindent bele,Jó a zenéd,és még igazi állat védő is vagy,de azért Nagyon várunk idén Európába egy jó kis koncrtre. Zoltánó

• ZOLTANO
                      ZOLTANO last edited by

Helló mindenkinek! Zoltánó vagyok Esztergomból,és nagyon örülök hogy rátaláltam erre a fórumra.Nagyon szuperek a hozzászólások ,és nagyon jók a friss információk Szeretném elmondani hogy énis McCartney nagy tisztelője vagyok,láttam az őszi Amcsi koncertjét,igaz hogy csak DVD-én,de nagyot alkotott főleg az új számokkal,humorja pedig egyre több van,ami nagyon jó dolog, Szuper az új nyitható szinpad is, amit most már jó lenne látni a közeljövőben,de persze azért nem kéne olyan" sokszor bele esni"ha nem muszáj.Gyönyörű a fekete zongora ami elő jön a semmiből,a zongora játék után pedig eltünik és megint nagy a szinpad. Van egy jó kis hely tele jó kis DVD-vel,nézzétek meg. http://shop.vendio.comRareDVDs/category/24/ Sziasztok:Zoltánó ops:

• P

Szia Zoltánó! Tényleg beleesett a színpadba, vagy csak ugratsz? Kösz a tippet a DVD-beszerzéssel kapcsolatban, de egyelőre nem sikerült megnyitnom (majd megpróbálom begépelni). Szép helyen laksz. Annak idején volt a családunknak érdekeltsége Esztergomban, de kigolyózták belőle az apukámat. Régebben voltam ott többször is. Azt látom, hogy nagy McCartney tisztelő vagy. Én is. Hajrá McCartney!!!

Ildi

• K
                          Kimsey last edited by

Paulimacca:

Tényleg beleesett a színpadba, vagy csak ugratsz?

Ez igaz, Ildi! Üdv Zoltano!

• T
                            The Fireman Rushes In last edited by

Szia Zoltánó! Köszi a DVD linket, az az 5 lemezes gyűjtemény se lehet rossz. Múltkor a musiclandben volt egy All the Best! bónus DVD-vel, de az azt hiszem csak 1 lemez volt. Ez a Paul McCartney Live at MSG 10/01/05 2 dvd set 36 tracks meg is van Neked? - illetve rendeltél is ettől a helytől? Köszi!

• P

Sziasztok! Sajnos képtelen vagyok belépni a megadott honlapra. Biztos, hogy jó a cím? Kérlek segítsetek! Előre is köszönöm nektek! Sziasztok

Ildi

• T
                                The Fireman Rushes In last edited by

tegyél a .com után egy / jelet

• ZOLTANO
                                  ZOLTANO last edited by

Sziaszrok. Szóval az a nagy helyzet hogy már rendeltem ettől a cégtől/Rare Performance/Elég jól állok a gyüjteményemmel,de sajnos a minőség nem a legjobb,mert a Newyorki koncert is elég zűrös,vagy is nem McCartney minőség,de legalább mégis tudni hogy milyen volt az őszi turné. Egyébként a cég megbizható,mert amit rendeltem azt tíz napon bellül meg is kaptam. Nem tudom hogy vagytok vele ,de nekem a Flaming pie a csúcs,nagyon szeretem ezt az albumot,és melette a DVD kiadás a In the world tonight, egyszerűen szuper.Egyébként az Amazon is nagyon jó ott is érdemes keres gélni, Jó hétvégét sziasztok. Zoltanó I never give you my pillow, I only send you my invations.

• P

The Fireman Rushes In:

tegyél a .com után egy / jelet

Nagyon köszönöm! Előbukkant.

Ildi

• K
                                      Kimsey last edited by

Kimsey:

BUMP Mit gondoltok? Megyünk idén Macca koncertre? Nem mintha tudnék vmi közelebbit, de továbbra sem adom fel a reményt....

Sziasztok! Most hogy végre itt a tavasz, megint felébred bennem a remény, hogy idén mégiscsak lesz európai turné...hiszen Paul júniusban ünnepli a 64. szülinapját. Persze lehet, hogy csak álmodozom...de remélem nem én vagyok az egyetlen...

• A
                                        admin last edited by

Idén Sting koncertzenekarában dobol Abe Laboriel Jr., így én nem hiszem hogy Paul McCartney koncertezne idén. Meg az év elején egy amerikai újságban is azt nyilatkozta, hogy idén nem megy sehová. Azért 2002-2005 között mégicsak a világot járta

• K
                                          Kimsey last edited by

Tibor:

Idén Sting koncertzenekarában dobol Abe Laboriel Jr., így én nem hiszem hogy Paul McCartney koncertezne idén. Meg az év elején egy amerikai újságban is azt nyilatkozta, hogy idén nem megy sehová. Azért 2002-2005 között mégicsak a világot járta

Ezt én is mind tudom, de ha jól tudom Abe csak nyár végéig vagy meddig segít be Stingnek...

• K
                                            Kimsey last edited by

Meg különbenis Paulnál nem lehet tudni...a budapesti koncertet is csak az utolsó pillanatban illesztette a 2003-as Back in the World-be... vagy ahogy Rusty fogalmaz Bárány Andi kitűnő interjújában, "semmi sincs manapság kőbe vésve".

• 1
                                            • 2
                                            • 58
                                            • 59
                                            • 60
                                            • 61
                                            • 62
                                            • 80
                                            • 81
                                            • 60 / 81
                                            • First post