Navigation

Paul McCartney
    • Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Magyar rajongók IDE!!

THE WORLD TONIGHT
    19
    1620
    210506
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      admin last edited by

Amit itthon 10 ezer Ft-ért adnak az a duplelemezes Help (könyv, poszter fotók nélkül). A Deluxe Edition általában minimum a duplája. Miért az USA-ból akartok rendeli? Az EU-n belül a nem kereskedelmi mennyiségű és kb.29 ezer Ft értékű árukra nincs vám.(elméletileg, egy ekkora csomggal már lehet hogy eljátszanak a vámosok is).

1 Reply Last reply Reply Quote
      • A
        admin last edited by

Help DVD mindennel 40 font s postaktg

• T
          The Fireman Rushes In last edited by

Sziasztok! Olvastátok az új interjút? http://entertainment.timesonline.co.uk/tol/arts_and_entertainment/music/article3046728.ece 1 dolgot nem értek, ez a "we think you ought to go to Cologne" ez valami mondás? - miért kéne Kölnbe mennie? amúgy itt első kézből megigéri az új Fireman projektet és gitár művet 2008-ra.

• K
            Kimsey last edited by

Sajna, fogalmam sincs, de kíváncsivá tettél, hogy mit érthetnek rajta. Szerintem kérdezd meg itt: http://macca.paulmccartney.com/phpBB2/viewtopic.php?t=63846&start=0

• K
              Kimsey last edited by

Tibor:

Amit itthon 10 ezer Ft-ért adnak az a duplelemezes Help (könyv, poszter fotók nélkül). A Deluxe Edition általában minimum a duplája. Miért az USA-ból akartok rendeli? Az EU-n belül a nem kereskedelmi mennyiségű és kb.29 ezer Ft értékű árukra nincs vám.(elméletileg, egy ekkora csomggal már lehet hogy eljátszanak a vámosok is).

Köszi! Megkaptam előre karácsonyra. ops: Nem akartunk az USA-ból rendelni!

• A
                admin last edited by

The Fireman Rushes In:

Sziasztok! Olvastátok az új interjút? http://entertainment.timesonline.co.uk/tol/arts_and_entertainment/music/article3046728.ece 1 dolgot nem értek, ez a "we think you ought to go to Cologne" ez valami mondás? - miért kéne Kölnbe mennie? amúgy itt első kézből megigéri az új Fireman projektet és gitár művet 2008-ra.

Azért mert ott tartott mindig sajtókonferenciát, ott voltak/vannak zenei vásárok is stb.

• T

Köszi, közben a Kimsey által belinkelt fórumban is világossá vált ugyanez. Szerintem lehet, hogy a Starbucks-szal felszerelt országokban jobb a Hear Music/Universal, de itt hazánkban én semmi promóciót nem láttam a MAF-hoz. Egyetlen egy reklámra emlékszem, a Népszabadság által kiadott Stones különszámban volt egy egész oldalas MAF reklám. Amíg EMI volt, addig voltak a lemezboltokban Chaos, meg Back in the World plakátok is.

• K
                    Kimsey last edited by

Boldog Új Évet Kívánok minden magyar Beatles és Macca rajongónak!

• K
                      Kimsey last edited by

Milyen elhagyatott lett itt ez a fórum.

• T

hát sajnos a féllábúról szól minden hír, de ez tetszik nekem: Paul McCartney Starts Work On New Album http://www.gigwise.com/news?contentid=40989

• K
                          Kimsey last edited by

The Fireman Rushes In:

hát sajnos a féllábúról szól minden hír, de ez tetszik nekem: Paul McCartney Starts Work On New Album http://www.gigwise.com/news?contentid=40989

jaja, ez igaz sajna, de amit belinkeltél az nem rossz hír.

• K
                            Kimsey last edited by

Sziasztok! A Two of Us című filmet látta valamelyikőtök? Most kaptam kölcsön videón, még csak belekukkantottam, de érdekesnek tűnt. Lennon és McCartney barátságáról szól. Ha valakinek meg van magyarul és angolul dvd-én és átmásolná nekem, megköszönném, illetve hátha én is át tudnék másolni vmit, ami neki kellene. Kriszti

• K
                              Kimsey last edited by

Szerintem itthon még be sem mutatták ezt a filmet, igaz? Ha esetleg valakinek megvan a Backbeat dvd-én angolul, annak is örülnék... nekem csak egy elnyűtt videókazin van meg magyarul.....tudom, h meg lehet rendelni.... ops:

• A
                                admin last edited by

Backbeat DVD: Auchan, Tesco, Media Markt stb. üzletekben 1000 Ft körül szokott lenni. Akárcsak a Hard Day's Night

• K
                                  Kimsey last edited by

Tibor:

Backbeat DVD: Auchan, Tesco, Media Markt stb. üzletekben 1000 Ft körül szokott lenni. Akárcsak a Hard Day's Night

Köszi.

• K
                                    Kimsey last edited by

Nagyon jó volt a liverpooli koncert, életem legjobb koncertje. Mimi és én ott voltunk itthonról (mondjuk Mimi már ott is otthon van egy jó ideje ), persze lehet, h még sokan mások is voltak itthonról, csak nem tudok róla...viszont innen Paul fórumáról meg a myspace-ről rengetegen voltunk a világ minden tájáról. A kijevire is megy néhány magyar rajongó...legalábbis a Blackbirds fórumon olvastam. Közülünk ki? Biztos az is nagyon klassz lesz. Fantasztikus egy hétvége volt.

• A
                                      admin last edited by

Jó lehetett, pont tegnap néztem meg a BBC TV adásából készült DVD-t (már fent van az interneten). A Day In A Life nagyon tetszett! A beatles.ru alapján az ukránok is nagyon készülnek, öt nagyvárosban élőben közvetítik a műsort kivetítőkön. Kb.300 ezer embert várnak....

• K
                                        Kimsey last edited by

Csak a végén volt már nézhető az online adás, de a konci fantasztikus lehetett. Megint játszották a Day In The Life / Give Peace A Chance dalokat...Paul és a banda remek formában volt, meg sokkal több dalt játszottak, mint Liverpoolban. De jó lett volna ezen is ott lenni. Liverpoolban kár, hogy voltak előzenekarok, mert az első, a Zutons, borzalmas volt, és csak elvették Paultól az időt.

• C
                                          cyrille17 last edited by

Nem személyes kérdés, hisz' azért vagyunk itt, hogy megismerjük egymást, nem? Very Happy A nagyszüleimhez utazunk húsvétolni a családdal. Kedden jövünk vissza, utána tudok majd írni. Nemsokára indulunk... Másik kérdésedre válaszolva pedig Pesten tanulok az ELTE-n jogot. Most vagyok elsős, amúgy Debrecenben lakunk. Te hány éves vagy Question (ha írtad már, akkor bocs Laughing )

Bip Bop Fan Club (unofficial)
                                          http://www.mccartney-fanclub.com
                                          http://oobujoobu.foroactivo.net/index.htm

• T

Kimsey:

Megint játszották a Day In The Life

a Day In The Life-ot játszotta korábban is?

• 1
                                            • 2
                                            • 77
                                            • 78
                                            • 79
                                            • 80
                                            • 81
                                            • 79 / 81
                                            • First post
                                              Last post
                                            • TERMS & CONDITIONS