Magyar rajongók IDE!!
-
Sajnos valami gondjuk volt a szerverrel, így eltűntek a képeim, csak most vettem észre
-
A Statdhalle képei viszont itt vannak: http://www.stadthalle.com/snapshots0.html?evid=666565
-
Szia Tibor! A Prágaí koncertre mész? Ez két nap a Lipcsei koncert után van! Jaj, már alig várom, a barátaím már mondják nekem hogy kezdek meghülyülni...
Még csak 32 nap!! Egy kérdés: Mi ez az Új Randevú Pub amiröl beszéltek? És Tibor, te hány éves vagy? (Tudom, túl kiváncsi vagyok, de itt már mindenki tudja hogy mi hány évesek vagyunk...
ops: ) És mióta vagy Beatles/Paul rajongó? Puszi, good night sleep tight.... Katinka ps.bocs hogy ilyen sok kérdést tettem föl
ops:
:
-
Honnan tudtad?
_Honnan tudtam, nem is tudom. Tényleg csak megérzés volt, azt hiszem. Ha jól emlékszem, azt tudtam, hogy Tibornak hívnak a névnapi köszöngetésekbből, a többire meg ráéreztem.
Ez a Pub-os koncert engem is érdekel, igyekszem elmenni rá.
Ha jól értettem, topictali is lesz. Majd valamelyik szomszéd asztaltól átkukucskálok hozzátok. Sajnos már "lefoglaltak" aznap estére.
Prágát már nagyon várom, de erről már írtam a Prága fórumba is. (a Rock Show-ban van). Tavaly Bécsbe sikerült eljutnunk, ugyanis akkor szó sem volt arról hogy ide is eljön a legenda. Hatalmas élmény volt! (ha van időd esetleg, keress rá a Vienna fórumra).
Akkor Pesten nem is voltál? Kár, eddigi életem legnagyobb élménye volt, még most is mindennap eszembe jut. Pedig lassan egy éve már... A bécsi milyen volt? Az egyik ismerősöm volt tavaly a bécsin + a bp-in és. Azt mondta, nálunk 1000X jobb volt a hangulat!_
-
Egy kérdés: Mi ez az Új Randevú Pub amiröl beszéltek?
Szia Prudence! Az Új Randevú Pesten egy hely, ahol a BlackBird nevű zenekar - ha jól tudom - most fog debütálni élőben, és azt akarjuk mindenképpen megnézni. Természetesen Paul McCartney, Beatles, Wings... dalok szerepelnek a repertoárjukban.
-
Girl:
Egy kérdés: Mi ez az Új Randevú Pub amiröl beszéltek?
Szia Prudence! Az Új Randevú Pesten egy hely, ahol a BlackBird nevű zenekar - ha jól tudom - most fog debütálni élőben, és azt akarjuk mindenképpen megnézni. Természetesen Paul McCartney, Beatles, Wings... dalok szerepelnek a repertoárjukban.
Tyü, de jó!! Tetszik a zenekar neve
. Na majd akkor léci mesélyetek hogy milyen volt, jó? Puszi
-
Sziasztok! Hű de sok kérdés, megpróbálok mindenre válaszolni
Szóval 26 éves múltam, és még valamikor 91-92 körül ismerkedtem meg a Gombafejűekkel. Elkezdtem gyűjtögentni a lemzeket, a nálunk megjelent könyveket, filmeket stb. (akkoriban adta le a magyar TV az Egy nehéz nap éjszakáját és a Help!-et). Pestre sajnos nem jutottam el, részben azért mert nem maradt pénzem a bécsi kiruccanás után, részben pedig más okok miatt. Egy szerencsés véletlennek köszönhetően viszont az első sorban élvezhettem Paul koncertjét és a The End után aláírta a turnéfüzetemet.(örök emlék!). A koncert előtt ugyanis odajött hozzánk egy biztonsági őr, és felajánlott jegyeket az első sorba.(én éppen nem voltam mert elmentem szuveníreket venni, , a barátnőm és Aunt Mimi beszélgettek, Mimi pedig egy Let It Be pólóban volt). Eredetileg a 10. sorban lettünk volna. Azt én is hallottam hogy Pesten nagyon jó volt a hangulat, de azért Bécsben sem érezte rosszul magát Paul, erről gondoskodtunk egy páran
Ebben az Új Randevú pubban még sosem voltam, de biztos jó koncert lesz. Tibor
-
Csak kimaradt valami: szóval Prágába megyünk júniusban, a bátyámat és feleségét is sikerült rábeszélnem a koncertre
-
Sziasztok! Megint kihagytam egy kicsit, de itt vagyok ismét! Nem tudom pontosan, hogy lehet sig picture-t csinálni, egy tippem van:  például így:
Katinka, igen a barátnőm szokott járni az Erbeerfelde-fórumra, onnan tudta meg azt is, hogy egy srácnak vannak felesleges jegyei. Üdv a köreinkben, Tibor! Egy aláírás Paultól, ez nem semmi! Nem tudnád valahogy beszkennelni, hogy mi is megcsodálhassuk?
-
Tibor:
Sziasztok! Hű de sok kérdés, megpróbálok mindenre válaszolni
Szóval 26 éves múltam, és még valamikor 91-92 körül ismerkedtem meg a Gombafejűekkel. Elkezdtem gyűjtögentni a lemzeket, a nálunk megjelent könyveket, filmeket stb. (akkoriban adta le a magyar TV az Egy nehéz nap éjszakáját és a Help!-et). Pestre sajnos nem jutottam el, részben azért mert nem maradt pénzem a bécsi kiruccanás után, részben pedig más okok miatt. Egy szerencsés véletlennek köszönhetően viszont az első sorban élvezhettem Paul koncertjét és a The End után aláírta a turnéfüzetemet.(örök emlék!). A koncert előtt ugyanis odajött hozzánk egy biztonsági őr, és felajánlott jegyeket az első sorba.(én éppen nem voltam mert elmentem szuveníreket venni, , a barátnőm és Aunt Mimi beszélgettek, Mimi pedig egy Let It Be pólóban volt). Eredetileg a 10. sorban lettünk volna. Azt én is hallottam hogy Pesten nagyon jó volt a hangulat, de azért Bécsben sem érezte rosszul magát Paul, erről gondoskodtunk egy páran
Ebben az Új Randevú pubban még sosem voltam, de biztos jó koncert lesz. Tibor
Micsoda? Paul aláírta a turnéfüzetedet és még az elsö sorban is voltál?? Mindjárt elájulok! Jaj, én is akarok Lipcsén az elsö sorban lenni és annyira félek hogy nem fog sikerülni
. Tibor, amikor TALÁLKOZTÁL Paul-val, akkor mit mondott Neked?
-
Sajnos nem találkoztam vele, hanem feldobtam a füzetemet a színpadra (másodszorra sikerült is
a műsor vége felé. Paul aláírta és visszadobta. Nagy kár hogy nem tudtam vele beszélni.
Rajtam kívül még egy magyar barátomnak írta alá a lemezét Bécsben valamint egy orosz úriembernek a Sgt.Pepper-t. Egyébként hihetetlen Paul McCartney... a Hello Goodbye után rámkacsintott, meg nézte a közönséget... Nem tudom milyen a stadion Lipcsében, biztos igyekezni kell hogy előre kerülj! A Stadthalle-ban széksorok vanna a színpad előtt, és pont szemben voltunk Paul-lal. Prágában a színpad elé vettünk jegyet, de biztos sokan lesznek ott is.
-
Lipcsében a színpad előtt állóhelyek vannak, gondolom, ott nincs konkrétan meghatározva a helyed, oda állsz, ahová elérsz, nem? Mi majd jó előre odamegyünk, hogy biztosan az 1. sorba kerüljünk (déluán 4 körül érek Lipcsébe, ugye az még időben lesz?
)
-
Prágában állítólag a színpad előtti részt elkerítették a többi állóhelytől, én még nem jáértam ott. Mindenesetr háromkor kinyítják a kapukat és este 8-kor kezdődik a koncert. Majd meséljetek milyen volt a Lipcsei koncert. Visztek fényképezőgépet?
-
Én majd, azt hiszem, megpróbálok becsempészni egy kis digitális gépet
-
Hajrá! Nagyon jó ötlet
-
Tibor:
Prágában állítólag a színpad előtti részt elkerítették a többi állóhelytől, én még nem jáértam ott. Mindenesetr háromkor kinyítják a kapukat és este 8-kor kezdődik a koncert. Majd meséljetek milyen volt a Lipcsei koncert. Visztek fényképezőgépet?
Már 3kor nyitják a kapukat?? És én meg azt hittem, hogy csak egy órával elötte. Juiui, akkor korán reggel kell indulnunk innen Hamburgból! De még egy kérdésem van az állóhely kapcsában: Ha netántán nem leszek elég korán ott, akkor mégis át lehetne tolakodni valahogyan elöre, vagy ha meglátnak az örök, akkor visszavisznek?? Remélem nem. (Mert ez tavaly Hamburgban volt, csak azzal a külömbséggel, hogy ülöhelyek voltak és nem állóhelyek) Gyors választ kérek, mert nagyon izgulok!
-
Biztos lesz hely, gondolom valami nagyobb stadionban rendezik. Azt azért furcsállom hogy 5 órával hamarabb kinyitják az kaput... Szerintem nem visznek vissza az őrök, mindenki odamegy, ahová fér. Tolakodni mindig lehet, el kell kezdened tanulni valamilyen küzdősportot, az biztos segít
-
Tolakodni mindig lehet, el kell kezdened tanulni valamilyen küzdősportot, az biztos segít
Köszi a tippet! Ne félj, én ámbár elég filigrán vagyok, de azért mindent megteszek, hogy Pault lássam az elsö sorból!! Drukkoljatok nekem, léci! Puszi
-
Én sajnos nem vagyok filigrán, de azért igyekszem majd előrejutni. Közben eszembejutott, hogy ha esetleg nincs meg a Magical Mystery Tour (már nem nagyon lehet kapni), akkor itt van: www.ezydvd.com.au én is innen szereztem meg.
-
Köszi! Ez a film csak a barátnömnek van meg. Jó éjszakát!