Navigation

Paul McCartney
    • Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Magyar rajongók IDE!!

THE WORLD TONIGHT
    19
    1620
    210506
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      admin last edited by

Sziasztok! Nagyon kíváncsi vagyok, rajtam kívül hány magyar Beatles-rajongó látogatja Paul honlapját. Ugye nem én vagyok az egyetlen?! Írjatok, és találkozgassunk itt minél többször!! Ennél jobb helyet keresve sen találnánk!

1 Reply Last reply Reply Quote
      • RinseTheRaindrops
        RinseTheRaindrops last edited by

Juhéj, magyarok! Ugye nem csak mi vagyunk itt? Írjatok! Eddig még semmilyen magyar nyelvű rendes Paul-fórummal nem találkoztam, nagyon örülök, hogy itt végre van egy kis hely nekünk. Paul 4ever!

One sweet dream came true today!
        04/06/04 Leipzig
        THANK YOU PAUL!

• A
          admin last edited by

Sziasztok Hogy vagy?

• beatlefan-hun
            beatlefan-hun last edited by

Sziasztok! Nem akarlak elvinni innen benneteket, de az indexen működik egy jó Beatles forum és ha van kedvetek gyertek oda is, az már bejáratott és elég sokan vagyunk, eddig 12737 hozzászólás volt: http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9006132 ezt a levlistát is ajánlották, de én még nem ismerem: http://lista.prim.hu/levlista.prm?mit=listaadmin&lista_id=3761

From Hungary, diagnosed with Paulitis since 1978 - www.beatlemania.hu

• M
              macca-fanna last edited by

sziasztok! Nem beszelzs magyaru..äm.... nagyon jò vagy....

• A
                admin last edited by

Hű! Tökjó! Már egy hete nem jártam erre, de nem is számítottam rá, hogy ilyen hamar társakra találok!! Tényleg nagyon örülök!! Ennyire!! Vajon hányan lehetünk...?

• A
                  admin last edited by

beatlefan-hun:

Sziasztok! Nem akarlak elvinni innen benneteket, de az indexen működik egy jó Beatles forum és ha van kedvetek gyertek oda is, az már bejáratott és elég sokan vagyunk, eddig 12737 hozzászólás volt: http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9006132 ezt a levlistát is ajánlották, de én még nem ismerem: http://lista.prim.hu/levlista.prm?mit=listaadmin&lista_id=3761

Szia beatlefan-hun! Én néha, amikor időm (meg az index) enegedi szoktam írni arra is, és ne haragudj, de megöl a kíváncsiság, hogy milyen nikken fucc ott?? Persze, csak ha publikus...

• A
                    admin last edited by

Bocsi, de tényleg nagyon örülök! Próbáltam már ugyanis nyitni itt egy topicot, de hát az behalt.. Úgyhogy teljesen szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban is, de már látom feleslegesen. Na, jó, mostmár kiörömködtem magam, hagyom a hülyeségeimet, és hagyok másokat is szóhoz jutni...remélem nem hiába.

• A
                      admin last edited by

Újfent sziasztok! A következő oldalon lehet szavazni mindenidők legjobb Macca-koncertjére. Javaslom dobjon mindenki min. egyet Budapestre!! Jelenleg az első helyen állunk! http://www.macca-central.com/macca-polls/favgig/poll_vote.cfm?id=1

• D
                        Dear Prudence last edited by

Sziasztok! Én is magyar vagyok, csak Hamburgban lakom, szóval léci ne legyetek mérgesek, ha rosszul irok magyarul. ops: Törni fogom magam! Ti mind voltatok a "Back in the world" koncerten? Mióta vagytok Paul McCartney rajongók? Puszi, Katinka vagyis dear Prudence

• RinseTheRaindrops

Én sajna soha nem voltam még koncerten, és erre a nyári turnén se nagyon lesz lehetőségem... Paul- és Beatlefan kb. úgy 16 éve vagyok, kb. mióta megszülettem, drága jó szüleim révén. Mi a kedvenc Paul-albumotok? Én rendíthetelen Rainiákus vagyok, gondolom ez látszik az avatáromból meg a nevemből. Főbb kedvenceim még a RAM, a Flaming Pie, McCartney I, Band On The Run, etc. etc... OFF: Anna, what the heck! Nice Hungarian, but better stick to English and German, lol. Yeah it's me the Rainiac Jude, just wanted to own this wicked sweet name here

04/06/04 Leipzig
                          THANK YOU PAUL!

• A
                            admin last edited by

Hali! Én idén leszek 20, és szintén szüleim révén a kezdetektől fogva nagyon szeretem a Beatlest, de úgy igazából 5-6 éve kezdett nálam "kóros" méreteket ölteni a dolog. A tavalyi koncerten volt szerencsém részt venni Budapesten, méghozzá az első sorból. Életem egyik legmeghatározóbb élménye volt. Sohasem fogom elfelejteni, és csak reménykedni tudok, hogy lesz még részem hasonló csodában...

• D

Mi a kedvenc Paul-albumotok?

Nekem is a Ram meg a McCartney I a kedvenc albumom. Én Hamburgban voltam a Back in the world koncerten és nekem is naaagyon tetszett, csak a Hamburgiak nem voltak olyan örvendöek. A legtöbben ültek szép nyugottan az ülésükön, söt egy férfi olvasott újságot a koncert közben! És röviden a koncert vége elött sokan egyszerüen haza slatyogtak! De én nem hagytam magam és hangosan énekeltem, tapsoltam és ugrándoztam. (Budapesten biztos jobb volt, a magyarok nem ilyen arrogánsok, ugye?)

• RinseTheRaindrops

Igen, német rajongóktól (értsd: igazaiktól) már hallottam, milyen lehangoló tud lenni az ottani közönség... Mindenesetre nagyon szerencsések vagytok, hogy láthattátok Őt! Amit olvastam a budapesti koncertről, az csodálatosan hangzott. Egy helyen azt írták, hogy Paul a koncert után azt nyilatkozta, meglepték a magyarok, és hogy addig ők voltak a leglelkesebbek az európai turné összes közönsége közül. Go Hungary! Nincs vmi összmagyar rajongói szervezkedés a prágai vagy lipcsei koncertre?

04/06/04 Leipzig
                                THANK YOU PAUL!

• D

Nincs vmi összmagyar rajongói szervezkedés a prágai vagy lipcsei koncertre?

Nem tudom, de Lipcsén én is ott leszek! Az anyukám meg a bátyám is jön, már alig várom a koncertet! A ti barátaid is Beatle- vagy Paulrajongó? Én nekem csak egy barátnöm Beatlerajongó, iskolámban jár. Puszi

• D

Na mi az, nem ír már senki??

• RinseTheRaindrops

Nyugi, én it vagyok! Nos, nekem a szüleim szeretik a Beatlest, két barátnőm szintén, és vagy egy unokatesóm, aki nagy Paulfan, csakúgy, mint én. Ha Macca megint jönne Mo.-ra koncertezni (remélem, minél előbb bekövetkezik), biztos vele megyek el. Csak jöjjön Paaaaaul!

04/06/04 Leipzig
                                      THANK YOU PAUL!

• D

Szia RinseTheRaindrops! Van egy nagyon hülye és buta kérdésem, de mit jelent az, hogy Rainikus? ops: ops: (Bocs)

• A
                                          admin last edited by

RinseTheRaindrops:

Igen, német rajongóktól (értsd: igazaiktól) már hallottam, milyen lehangoló tud lenni az ottani közönség... Mindenesetre nagyon szerencsések vagytok, hogy láthattátok Őt! Amit olvastam a budapesti koncertről, az csodálatosan hangzott. Egy helyen azt írták, hogy Paul a koncert után azt nyilatkozta, meglepték a magyarok, és hogy addig ők voltak a leglelkesebbek az európai turné összes közönsége közül. Go Hungary! Nincs vmi összmagyar rajongói szervezkedés a prágai vagy lipcsei koncertre?

Az biztos, hogy a bp-i koncert naggyon jó hangulatú volt. Egyik ismerősöm volt az előző napi bécsin is, és azt mondta, a kettőt nem lehetett összehasonlítani. Csak egy példa: Paul a ráadás előtt a Hey jude-os "közönségénekeltetéssel" fejezte be a koncertet. Ezután persze taps, üdvrivalgás, majd levonultak a színpadról. Erre az a tizenvalahányezer ember az Arénában spontán elkezdte harsogni a Hey Jude végét (tudod, na-nanázás orrvérzésig ), és addig nem hagytuk abba, míg vissza nem jöttek! Na ezek például igazán felemelő pillanatok voltak!

• A
                                            admin last edited by

Az én környezetemben hál' Istennek elég sok Beatles-rajongó van. Köszönhető ez egyik tanáromnak még a gimiből, akinak szerintem ebben nagy szerepe volt. Végül is, ha jól belegondolok, ő adta meg nekem is a végső lökést...

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 80
                                            • 81
                                            • 1 / 81
                                            • First post
                                              Last post
                                            • TERMS & CONDITIONS