Navigation

Paul McCartney
    • Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Magyar rajongók IDE!!

THE WORLD TONIGHT
    19
    1620
    210506
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • D
      Dear Prudence last edited by

Sziasztok! Tegnap szülinapom volt és a bulin persze csak Beatles és PM muzsika ment, és ámbár csak egy Beatlefanbarátom van, mégis mindenki odaig volt a számokért! Ez jó érzés. Hát igen, ezek a számok mindig jók voltak és mindig is jók lesznek. Örökre! Puszi, Katinka

1 Reply Last reply Reply Quote
      • A
        admin last edited by

Dear Prudence:

Sziasztok! Tegnap szülinapom volt és a bulin persze csak Beatles és PM muzsika ment, és ámbár csak egy Beatlefanbarátom van, mégis mindenki odaig volt a számokért! Ez jó érzés. Hát igen, ezek a számok mindig jók voltak és mindig is jók lesznek. Örökre! Puszi, Katinka

Kedves Katinka! Hát, akkor Isten éltessen még jó sokáig egészségben! Boldog szülinapot! Amúgy én is nagyon szeretem azt az érzést, amikor olyanokat látok Beatles-számokra tombolni, akik előtte nem voltak nagy rajongók. Hiába, olyan ez, mint egy jótékony vírus. Gyorsan fertőz, és aki egyszer elkapta, sosem fog tudni kigyógyulni belőle. Hál' Istennek.

• D

Köszönöm szépen! Vissza térek a Back in the World koncertre: Én Hamburgban láttam öket és mindegyik eggyütestag egy német mondatot mondott. Budapesten milyen volt? Mit mondtak??

A tavalyi koncerten volt szerencsém részt venni Budapesten, méghozzá az első sorból.

Tyüha, nem rossz! Idén Lipcsén én is akarok az elsö sorban lenni, csak nem tudom még egészen, hogy... ops:! Milyen korán legyek ott? Mit javasólsz? Puszi

• D

Hallo???

• A
              admin last edited by

Itt vagyok, Dear Prudence, ne izgulj! Szóval Budapesten is nagyon kellemes meglepetés volt, hogy Paul rengeteget beszélt magyarul. Az összes összekötőszöveget magyarul mondta, így mutatta be az együttes tagjait is, és így poénkkodott. Mindezt meglepően jó kiejtéssel tette. Pl: vigyázott olyan apróságokra is, h ne Budapesztet mondjon Budapest helyett. Az első mondata (is) még mindig itt cseng a fülemben: Jó estét Budapest! Minden oké? Úgyhogy maximális elismerésem az Övé. Feltehetek egy személyes kérdést, ha már így szépen összejöttünk: mióta vagy kint Hamburgban?

• D

Juhéééé!!! Köszi a választ!! De kár, hogy nem lehettem Budapesten! Biztos baromi jó volt!!

Feltehetek egy személyes kérdést, ha már így szépen összejöttünk: mióta vagy kint Hamburgban?

Én már Hamburgban születtem. De minden szünetben haza megyünk Magyarországra. A bátyám (26 éves) Budapesten született. Ö is nagy Paulfan, de nem olyan örülten mint én... ... Én sajnos már nem emlékszem, hogy mit mondott Paul meg az eggyüttes, mert már a tény, hogy németül beszélt minden eggyes tag, olyan volt, mint egy állom! Ja igen, arra emlékszem, hogy Rusty nem beszélt hanem egy magnót emelt a mikrofonhoz amin valaki egy német szöveget beszélt... : Puszi és várom a választ nagyon!!

• D

De hülye vagyok, várok válaszra, pedig nem is tettem föl semmi kérdést! : ops: Szóval, meg van valakinek Rusty Anderson Albuma? És ha igen, milyen??A Homepage-en mindig megy egy szám a cd-röl és mindig ha Interneten vagyok, ezt hallgatom... Mégegyszer pusszancs mindenkinek

• A
                    admin last edited by

Nekem sajnos nincs Rusty-albumom, pedig nagyon kíváncsi lennék rá. Még egy előző kérdésedre válaszolva (hogy mikorra menj oda a koncertre): én úgy csináltam, hogy kapunyitás előtt egy órával mentem oda. Nem tudom, Lipcsében milyen lesz a szervezés, de Bp-en így nagyon jó volt. Persze, amikor beengedtek minket, megindult a nagy rohanás! Tisztára olyan volt, mint az "A hard day's night"-ban, amikor a csajok futkosnak!! El sem hittem, amikor a húgommal leparkoltunk a 2. sorban:"Innen már hátrébb nem kerülhetünk!!" Úgy is lett, mire a show elkezdődött, már az első sorban álltunk. HEej, de szép is volt... Tök jó, hogy Te már Hamburgban születtél, és mégis ilyen jól beszélsz magyarul. Én sajnos ismerek olyanokat, akik csak két évre mentek ki külföldre, és már alig tudnak az anyanyelvükön.

• D

én úgy csináltam, hogy kapunyitás előtt egy órával mentem oda. Nem tudom, Lipcsében milyen lesz a szervezés, de Bp-en így nagyon jó volt.

Köszi szépen a válaszért. Azt hiszem hogy Lipcsében mégkorábban ott kell lenni, mert biztos egész Németország ott lessz már elöbb. Nagyon izgulok, remélem sikerülni fog, annyira szeretnék Paulnak a szemébe nézni... Te rád rá nézett? Mesélj minden részletett... hihi... Hány éves a hugod?

• A
                        admin last edited by

Azt hiszem, volt olyan pillanat, amikor rámnézett (tekintve, h ott voltam tőle 3 méterre(!!!), bár ezt csak félve merem kijelenteni. Az viszont tuti biztos, hogy a húgom, aki 16 éves, dobott neki puszit, Paul meg "visszadobta". Azóta is emlegetjük. Mindenképpen próbálj az első sorba benyomakodni, az a legtutibb, mert legalábbis nálunk Paul folyamatosan tartotta a kontaktust a közönséggel. Áááá, eszméletlen volt! Majd, ha eszembe jut még valami, feltétlen leírom. Mikor is lesz a lipcsei? Mesélj ám majd Te is! Puszi

• D

Mikor is lesz a lipcsei? Mesélj ám majd Te is!

JUNIUS 4.!!!!!!!! Persze hogy mesélni fogok! És csak gondolkozzál szépen a koncerten hogy elmesélheted, jó? Boldog husvétot kívánok mindenkinek! Nyusz musz... Katinka ps.hová maradt egyáltalán Rinse The Raindrops?

• A
                            admin last edited by

Hát, azt nemtom, hová maradtak a többiek... Mi azért jól elvagyunk itt! Neked is nagyon boldog húsvétot! Meg mindenkinek! Sajnos az ünnepekre elutazunk, úgyhogy én is majd csak a jövő héten tudok írni, és mivel már akkor vége lesz a szünetnek az egyetemen, kicsit ritkábban. De itt vagyok, rám mindig lehet számítani! Puszi

• D

Hát akkor egyedül fogok itt maradni, ha nem ír senki Hová mentek? (Vagy ez egy túl személyes kérdés?) És mit tanulsz az egyetemen?? Puszi nyuszi

• A
                                admin last edited by

Nem személyes kérdés, hisz' azért vagyunk itt, hogy megismerjük egymást, nem? A nagyszüleimhez utazunk húsvétolni a családdal. Kedden jövünk vissza, utána tudok majd írni. Nemsokára indulunk... Másik kérdésedre válaszolva pedig Pesten tanulok az ELTE-n jogot. Most vagyok elsős, amúgy Debrecenben lakunk. Te hány éves vagy : (ha írtad már, akkor bocs ) Puszi: Livi

• D

Te hány éves vagy (ha írtad már, akkor bocs )

Nem írtam még. Én 18 éves lettem egy héttel ezelött! Ma lessz egy Chat Brian Ray-el, de sajnos nem tudom pontossan, hány orakkor.. (Valahogyan nem igazodom ki ebben a különbözö idöszámitásokban...) Szóval ha valaki tudná, akkor léci írjon nekem!! Puszi nyuszi, Katinka

• D

Juhééé, holnap megint itt lessz Girl!!!! (Majd mesély, milyen volt a szünetecskéd, jó?? ) Puszi

• A
                                      admin last edited by

Dear Prudence:

Juhééé, holnap megint itt lessz Girl!!!! (Majd mesély, milyen volt a szünetecskéd, jó?? ) Puszi

...éééÉÉs, itt vagyok! Köszönöm kérdésed, a szünetem nagyon kellemesen telt, csak sajnos rövid volt. Veled mi szép történt az elmúlt napokban? Volt sok locsolód? (Ugye Németországban is szokás locsolkodni? Vagy rosszul tudom?) :

• D

(Ugye Németországban is szokás locsolkodni?

Sajnos a németek nem ismerik. : Az én szünetem nem volt nagyon érdekes, föleg mert a naggya a családnak Magyarországon él. Szombat este volt egy chat Brian Ray-el, és persze ott voltam és nagyon szimpatikus!! Aranyos, vicces, öszinte és, és, és... Hát nem hiába, Paul csak a legjobbakat választja... (Az anyukám imádja a dobost ) Te inkább Paul vagy föleg Beatlesrajongó vagy? Lehet hogy ez már egy kicsit unalmas kérdés, de szeretném tudni, hogy milyen emberfajtával vagyok konfrontállva...

• A
                                          admin last edited by

Egyáltalán nem unalmas a kérdés. Sőt, én is kíváncsi vagyok a Te álláspontodra. Nem is tudom... úgy szoktam mondani, hogy én imádok mindent, ami a Beatles-szel kapcsolatos. Ha jól meggondolom, én Beatles-rajongónak mondanám magam, de ebbe beleértem mind a négyőjük szólókarrierjét is. Nekem ők mindig Beatlek maradnak. Bár az tény, hogy a szólóéletükről, így a Pauléról is kevesebbet tudok. Remélem nem voltam túl kacifántos. ops: Te hogy állsz ezzel?

• D

úgy szoktam mondani, hogy én imádok mindent, ami a Beatles-szel kapcsolatos

Nálam ugyanez a helyzet! Csak a szólókarrierszempontban én csak a Paulét ismerem igazán jól. Ringonak a számaiból csak azt hiszem kettö, hármat ismerek... Megvan neked az összes Beatlesfilmed? Nekem Helpvideó, A hard day's night DVD (magyar felirattal most karácsonykor kaptam ajándékként) és persze a Back in the US DVD megvan. A Magical M. Tour a barátnömnek van csak meg. Pusszancs, Katinka ps. több mint egy hete vegetáriánus lettem....hihi....

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 80
                                            • 81
                                            • 2 / 81
                                            • First post
                                              Last post
                                            • TERMS & CONDITIONS