Navigation

Paul McCartney
    • Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Magyar rajongók IDE!!

THE WORLD TONIGHT
    19
    1620
    210506
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • D
      Dear Prudence last edited by

Húúh, hát akkor imádkozni fogok Neked hogy sikerüljön!!! Akkor lehet hogy még találkozhatunk is! Na de van még egy tippem. Ha mégsem sikerül ez, akkor néz körül ezen a Board-on, mert már olvastam hogy valaki megvett egy jegyet és mégsem tud elmenni és most el akarja adni! (Sajnos épp most kerestem hogy hól van, de nem találtam, de arra még emlékszem hogy Lipcseji jegyek. ) Nekem is Beautiful night a kedvencem, utána jön Somedays, utána Little Willow, Souvenir, World tonight.... Majd mesély hogy klappolt e a jegydolog!

1 Reply Last reply Reply Quote
      • D

Rock Show alatt található aki el adja a jegyét. (Öszintén szólva nem örá gondoltam, csak épp nem találom azt a valakit..) Hope81@web.de a címe

• RinseTheRaindrops
          RinseTheRaindrops last edited by

Na, már most van hírem, a barátnőm (a fórumon macca-fanna) megkérdezte a fiút, akitől tudnék jegyet szerezni, az már biztos, hogy állóhelyre van jegye (mert ugye az kell, hogy az első sorban lehessünk ) már csak az a kérdés, hogy tudom megvenni tőle innen Magyarországról. Drukkoljatok!

One sweet dream came true today!
          04/06/04 Leipzig
          THANK YOU PAUL!

• A
            admin last edited by

RinseTheRaindrops:

Na, már most van hírem, a barátnőm (a fórumon macca-fanna) megkérdezte a fiút, akitől tudnék jegyet szerezni, az már biztos, hogy állóhelyre van jegye (mert ugye az kell, hogy az első sorban lehessünk ) már csak az a kérdés, hogy tudom megvenni tőle innen Magyarországról. Drukkoljatok!

Én nagyon szurkolok Neked! Biztosan meg lehet oldani valahogy a jegyvásárlást! Jaj, de irigyellek benneteket (tudom, csúnya dolog az irigység, de én csak egy picit... )! De jó lesz Nektek! Lélekben Veletek leszek Lipcsében. Az állójegy nagyon helyes. Én nem is vennék mást, mert szerintem egy Macca-koncertet nem lehet, sőt BŰN végigülni.

• D

RinseTheRaindrops:

Na, mi újság van? (A barátnöd csak nem az "erdbeerfelder.de" fórumon is van? Oda én is idönként belenézek.) Hogy vagytok? Van valami újdonság Magyarországon? Puszi, Katinka ps.próbálok ilyen signature picture-t csinálni, de nem tudom hogy, van nektek fogalmatok róla? ( Biztos, megint csak én vagyok a hülye... ops: )

• A
                admin last edited by

ps.próbálok ilyen signature picture-t csinálni, de nem tudom hogy, van nektek fogalmatok róla? ( Biztos, megint csak én vagyok a hülye... ops: )

Jó hogy kérdezed, erre én is kíváncsi vagyok! RinseTheRaindrops, osszd meg velünk a titkod! Hogyan kell avatárt csinálni???

• D

Girl:

ps.próbálok ilyen signature picture-t csinálni, de nem tudom hogy, van nektek fogalmatok róla? ( Biztos, megint csak én vagyok a hülye... ops: )

Jó hogy kérdezed, erre én is kíváncsi vagyok! RinseTheRaindrops, osszd meg velünk a titkod! Hogyan kell avatárt csinálni???

Rosszul mondtam, avatárt én nem akarok csinálni, vagyis nem is tudok, mert ahoz valamit át kell állitani a számitógépemen. Én olyan képet akarok, ami a szövegem alatt van. Érthetö valahogyan? Elég komplikált elmagyarázni...

• A
                    admin last edited by

Rosszul mondtam, avatárt én nem akarok csinálni, vagyis nem is tudok, mert ahoz valamit át kell állitani a számitógépemen. Én olyan képet akarok, ami a szövegem alatt van. Érthetö valahogyan? Elég komplikált elmagyarázni...

Nem, Katinka, Te jól mondtad, én értettem félre. Amire Te gondoltál az tényleg a signature picture, csak én későn jöttem rá. ops: Akkor RTR, ha nem nagy gond, megosztanád mindkettőt velünk : Köszike!

• D

Sziasztok! Na, buliztatok az EU csatlakozásért? Jól hallottam, hogy nagy tüzijáték volt Pesten? Meséljetek! Puszi

• A
                        admin last edited by

Dear Prudence:

Sziasztok! Na, buliztatok az EU csatlakozásért? Jól hallottam, hogy nagy tüzijáték volt Pesten? Meséljetek! Puszi

Na ja. Valami olyasmi. Én - bár egy kicsit szkeptikus vagyok a csatlakozást illetően... - otthon voltam Debrecenben, a pesti bulit csak TV-ben láttam, de azért nálunk is jó kis koncertek, tüzijátékok voltak!! Tényleg, még nem is kérdeztem, hogy Magyarországon hol élnek a rokonaitok?

• D

Budapesten meg környékén, nagyon kevesen Szegeden. Debrecenben még sose voltam. ops: De lehet hogy majd nemsokára... De te ugye Budapesten tanulsz, nem?

de azért nálunk is jó kis koncertek, tüzijátékok voltak

Csak nem jött el Paul egy kis "gig"-re? ...hihi....

• D

Mit gondolsz mit eszek éppen? Fiiiiinom magyar pogácsát!! Mmmm.....

• A
                              admin last edited by

Sziasztok! Van egy magyar nyelvű Beatles fórum az Index oldalon, itt: http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9006132&uq=13224 Üdvözlettel, Tibor

• D

Tibor:

Sziasztok! Van egy magyar nyelvű Beatles fórum az Index oldalon, itt: http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9006132&uq=13224 Üdvözlettel, Tibor

Köszi, de én itt nagyon jól érzem magam!

• A
                                  admin last edited by

Debrecenben még sose voltam. ops: De lehet hogy majd nemsokára... De te ugye Budapesten tanulsz, nem?

Figyelj, ha nyáron jössztök Mo-ra, mondjuk Bp. környékére, ha összejön megbeszélhetünk egy randit! Majd egyeztetünk! Egyébként, igen Pesten tanulok jogot.

de azért nálunk is jó kis koncertek, tüzijátékok voltak

Csak nem jött el Paul egy kis "gig"-re? ...hihi.... Hát Paul sajnos nem volt. Nem is értem, igazán eljöhetett volna! Most hogy mondod...

• A
                                    admin last edited by

Tibor:

Szia Tibor! Én szoktam oda is írogatni, Leevee - nek hívnak ottan Benned kit tisztelhetünk "nickileg" a magyar fórumról -persze csak ha nem túl indiszkrét a kérdés?

• A
                                      admin last edited by

Mi ért lenne az? Én a thesaint néven írogatok már öt éve abba a fórumba. Ide csak tavaly csatlakoztam, sokáig nem is tudtam hogy van magyar részleg. A prágai koncertre jössz?

• A
                                        admin last edited by

Tibor:

Mi ért lenne az? Én a thesaint néven írogatok már öt éve abba a fórumba. Ide csak tavaly csatlakoztam, sokáig nem is tudtam hogy van magyar részleg. A prágai koncertre jössz?

Hiába, a megérzéseim... Szinte biztosra vettem, hogy thesaint vagy. A magyar részleg nem régen alakult, és egyelőre nem is vagyunk túl sokan, de sok szeretettel üdvözlünk körünkben. A prágai koncert sajnos idén nem megy, egyelőre várok, és reménykedem még egy budapestiben valamikor. Viszont, ahogy írtam a május 13-án az Új Randevú Pub-ban mindenképpen ott szeretnék lenni.

• D

Rinse the raindrops, hol vagy?? Híányzól nekünk és kell a technikaí segitséged! Puszi

• A
                                            admin last edited by

Girl:

Hiába, a megérzéseim... Szinte biztosra vettem, hogy thesaint vagy.

Honnan tudtad? Ez a Pub-os koncert engem is érdekel, igyekszem elmenni rá. Prágát már nagyon várom, de erről már írtam a Prága fórumba is. (a Rock Show-ban van). Tavaly Bécsbe sikerült eljutnunk, ugyanis akkor szó sem volt arról hogy ide is eljön a legenda. Hatalmas élmény volt! (ha van időd esetleg, keress rá a Vienna fórumra). Szereztem képeket is a koncertről, itt meg tudod őket nézni. Sajnos a koncert közben én nem tudtam fotózni (a biztonságiak nem engedték volna). http://kep.tar.hu/saint

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 80
                                            • 81
                                            • 4 / 81
                                            • First post
                                              Last post