Navigation

Paul McCartney
    • Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Magyar rajongók IDE!!

THE WORLD TONIGHT
    19
    1620
    210506
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      admin last edited by

Egy szerencsés véletlennek köszönhetően viszont az első sorban élvezhettem Paul koncertjét és a The End után aláírta a turnéfüzetemet.(örök emlék!). A koncert előtt ugyanis odajött hozzánk egy biztonsági őr, és felajánlott jegyeket az első sorba.(én éppen nem voltam mert elmentem szuveníreket venni, , a barátnőm és Aunt Mimi beszélgettek, Mimi pedig egy Let It Be pólóban volt). Eredetileg a 10. sorban lettünk volna.

Azt a nemjóját! Ezt nevezem mázlinak! Pesten amúgy én is az első sorban álltam, ugráltam, sírtam, nevettem...

1 Reply Last reply Reply Quote
      • A
        admin last edited by

Egyébként hihetetlen Paul McCartney... a Hello Goodbye után rámkacsintott, meg nézte a közönséget...

Ez nálunk is így volt. Folyamatosan tartotta a kontaktust a közönséggel. Tökjófej volt a "személyzete" is. Pl. melletünk egy fiatal család állt, a kislány pont akkora volt, hogy nem látott ki a kordon mögül. Odament hozzájuk az egyik angol szervező, felemelte a kislányt, megsimogatta a fejét, majd beemelte a kordon elé. Még azt is megkérdezte tőlük angolul, hogy nem hangos-e a zene. A húgom meg a koncert végén puszit dobott Paulnak, Ő meg visszadobta. "Szegény" tesóm majdnem elájult.. De ezt már írtam, asszem.

• A
          admin last edited by

Nem baj, ha mondtad már, azért jó az ilyenekre visszaemlékezni. Több órát szobroztunk a Stadthalle hátsó bejáratánál, nagyon hideg volt. Amikor megérkeztek a fekete limuzinok, akkor a helyi erők mindenkit visszatartottak, nem volt ám autogrammosztás mint a Back In The US koncertfilmben Pedig ott volt nálam a Flaming Pie borítója, de mégse. Sőt már reggel megkerestük a Stadthalle-t, akkor pakolták ki az erősítőket és a többi berendezést. Néztünk be az üvegen és integettek nekünk. Volt ott egy őszhajú road is, róla később olvastam valahol hogy egykor egy Jimi Hendrix nevű úriembernek segédkezett...Amikor kijött egy baseballsapkás úr, akkor megkérdeztem tőle, hogy a mi az esélye egy autogrammnak ('You will be very lucky to get one'!), meg mikor kezdődik a hangpróba és hol jönnek be. Amikor a szállodából elindultunk a koncertre (órákkal korábban), akkor félúton megállított egy fiatalember, és azt kérdezte merre van a Stadthalle. Nem laktunk messze a stadiontól, mondtam neki hogy mi is arra megyünk. Kiderült hogy a Paul McCartney koncerten ő kezeli a világítás egy részét, csak eltévedt. Mesélte, hogy McCartney milyen közvetlen, de nem ehetnek előtte húst, mert vegetáriánus meg ilyesmik. Na be is fejezem, csak most hirtelen sokminden eszembejutott. "Aah, Girl" (nem bírtam kihagyni): beírtam egy linket, ahol még árulják a Magical Mystery Tourt, amúgy már nem nagyon lehet kapni. Dear Prudence (won't you come outto play) és Rinse The Raindrops: az aláírést beszkenneltem már régebben, ha minden igaz itt van: <a href=http://www.photos.mccartney.net/Tiborautog.jpg>autogramm</a>

• A
            admin last edited by

Most már működik, lassan tanulok:-) Nézzétek meg a www.beatlemania.hu oldalt is, egy barátom csinálta.

• D
              Dear Prudence last edited by

Hogy lehet valakinek ekkora mázlia! Nem, nem, örülök nektek persze, csak nagyon izgulok hogy én is valamennyiest közeledhetek Paul felé! (Mert Hamburgban csak a vetitön láttam igazándiból.) Majd Június 4. nagyon erösen gondoljatok rám léci! Puszi ps.olyan hülye vagyok ezekel a computerekkel, egyszerüen nem tudok signature képet csinálni. A profil-ban már probáltam változtatni valamit, de nem sikerül! harrrr...

• D

Tibor:

Most már működik, lassan tanulok:-) Nézzétek meg a www.beatlemania.hu oldalt is, egy barátom csinálta.

Köszi szépen! Jól látom, hogy "Paul"-t egyedül írt? (úgy értem McCartney nélkül? nem rossz, nem rossz... )

• A
                  admin last edited by

Igen, sokszor csak ennyit ír. (de alá is húzta!) Szép emlék... Mi újság Hamburgban?

• D

Köszi RONDA esös idö van itt! Biciklivel járok az iskolára mindig és ooolyan vizes lettem!! Ja meg hideg is van! Remélem Lipcsén meleg lessz mert nyári ruhát akarok fölvenni! (Már hetek óta tudom mit veszek, tudom, nem vagyok egészen komplett ops: ) Van még egy kérdésem, miért koncertezik Paul kétszer Dániában? És Magyarországon mizuis? Lehet hogy már kérdeztem vagy lehet hogy már mondtad is, de te hól élsz Magyarországon?

• A
                      admin last edited by

Vidéki vagyok, de most Budapesten élek. Szívesebbn maradtam volna otthon, de itt jártam egyetemre és itt a munkám is. Nálunk is vihar volt, de most kisütött a nap. Milyen suliba jársz? Tényleg a Kaiserkelle vagy a Reperbahn megvan még Hamburgban? (bocs,. ha rosszul írtam) A Star Club-ot lebontották már, úgy hallottam.

mert nyári ruhát akarok fölvenni! Már hetek óta tudom mit veszek...

Ilyenek ezek a Nők

• D

Szóval a Reeperbahn persze még létezik, ez egy utca ahol bárok, disco, éttermek, meg egyéb mulatóhelységek (!) vannak. Na most a Kaiserkeller meg az Indra még megvan és igen, a Starclub-ot lebontották. Gimnáziumban járok (nem tudom egészen hogy milyen a magyar szisztéma be kell vallanom FÉRFIASAN ) Még két évig kell járnom és akkor az éretségi után föiskolára akarok járni hegedüt tanulni. Egyébként nem tudom hogy meséltem e már, de John és Stuart Sutcliffe az iskolám melletti müvészföiskolában jártak amikor itt voltak Hamburgban! (De még sose voltam bent, pedig meg lehetni nézni hogy nem lóg e ott valamilyen kép róluk netántán...) Mit tanultál vagy hól dolgozol? ( Bocs ha túl személyes ez a kérdés... ops: ) Már alig várom otthon lenni, nyáron lemegyünk Magyarországra!

• A
                          admin last edited by

Közgazdász vagyok, most éppen munkát keresek...Nem egyszerű sajnos. Azt a sulit szerintem nézd meg egyszer. Én Liverpoolba is szeretnék elmenni. És Te hány éves vagy?

• D

18

• A
                              admin last edited by

Ifjú! És a többiek? Girl, Rinse the Raindrops?

• D

Girl: 20 Rinse the Raindrops: 16 (A bátyám is 26 éves)

• D

Én is annyira szeretnék elmenni Liverpoolba!! De London se lenne rossz.... Ti voltatok már úgy igazán külföldön? Puszi

• A
                                    admin last edited by

Külföldön már többször ártam, Liverpool és London eddig sajnos kimaradt. De csak idő kérdése...

• D

Tibor:

Külföldön már többször ártam, Liverpool és London eddig sajnos kimaradt. De csak idő kérdése...

És hol jártál ha szabad kérdeznem? (Az ilyesmi mindig nagyon érdekel... ) Good night, sleep tight, le kell feküdnöm mert már hetek óta nem aludtam és holnap egy nagyon hosszú napom lessz! ps.nagyon örülök neki hogy milyen kedves barátokat ismertem meg itten (nem nagyon érdekes tudom, de én nekem meg kellett most mondanom ezt)

• A
                                        admin last edited by

Közgazdász vagyok, most éppen munkát keresek...Nem egyszerű sajnos.

Nos, én meg jogász. Illetve annak tanulok. Írt ide a fórumunkban egyszer egy beatlefan-hun nickű emberke, aki szerintem az a barátod, aki a beatlemania c. weboldalt csinálta. Ha jól vettem ki, ő is indexes. Megerősítesz engem?

• A
                                          admin last edited by

Beatlefan-hun is szokott írni az indexre, ő az egyik legnagyobb gyűjtő akit ismerek. Szóval jogász leszel, az is klassz dolog.

• A
                                            admin last edited by

Beatlefan-hun is szokott írni az indexre, ő az egyik legnagyobb gyűjtő akit ismerek.

De ott nem beatlefan-hun, ugye?

Szóval jogász leszel, az is klassz dolog.

Jogász leszek asszem. Május 25-én lesz római jog alapvizsgám (mostmá' így híjják a szigorlatot), de már teljesen kész vagyok.

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 80
                                            • 81
                                            • 6 / 81