Navigation

Paul McCartney
    • Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Magyar rajongók IDE!!

THE WORLD TONIGHT
    19
    1620
    210506
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      admin last edited by

A gyűjtésről jut eszembe, hogy idén Szilveszterkor szert tettem egy számomre igen becses dologra. Mégpedig a Tháliában szilvesztereztünk a barátnőimmel, ahol a Mindhalálig Beatles jubileumi koncertje volt (4 óra bitlisz... ) Szóval ott volt egy kisebb "szuvenír - asztalka", és ott akadtam rá egy eredeti fényképre, amit Dezo Hoffmann készített még anno, és ezeket a képeket osztogatták A Hard day's night premierjén a rajongóknak Liverpoolban a mozi előtt. Az idős úr, aki árulta, elmondása szerint igen kalandos utakon jutott hozzá 30 darabhoz ezek közül, amelyekből 15-öt most eladásra szánt. És a legjobb, hogy mind a négy fiú aláírása rá van nyomtatva valamilyen különleges nyomdatechnikával a képre. Hihetetlenül jól néznek ki, még az is látszik, ahogy a tinta elfolyt! Mondanom sem kell, rögtön beleszerettem...

1 Reply Last reply Reply Quote
      • A
        admin last edited by

Akkor hajrá a vizsgádhoz! És mennyiért "mérte" az öregúr a képeket? Hogy jutott hozzá? Nekem itt a falon van egy szép nagy 1968-as poszter, amin mind a négy tag aláírása is szerepel. Csak reprodukció, de nagyon jól néz ki. Be is kereteztettem és olyan üveg van előtte, am nem tükröződik.

• D
          Dear Prudence last edited by

Én is drukkolok Neked a vizsgádra, Livi! Hogy vagytok? Mi újság van Magyarországon? Rinse the Raindrops: where are you? Pusszancs mindenkinek, Katinka

• A
            admin last edited by

És mennyiért "mérte" az öregúr a képeket? Hogy jutott hozzá?

3000 Ft volt darabja. Csak még nem találtam méltó helyet neki a falamon.

• A
              admin last edited by

Be tudod esetleg szkennelni? Én nagyon kíváncsi lennék rá! Ha nem tudod beszúrni , emailben is jöhet.

• A
                admin last edited by

Tibor:

Be tudod esetleg szkennelni? Én nagyon kíváncsi lennék rá! Ha nem tudod beszúrni , emailben is jöhet.

"Meglássuk", de nem ígérek semmit...

• A
                  admin last edited by

Semmi gond, csak egy ötlet volt Hogy szerezte az öregúr a képeket?

• RinseTheRaindrops
                    RinseTheRaindrops last edited by

Tényleg 3-kor nyitják a kapukat??? Az elég gáz, mert én csak 3/4 négyre érek Lipcsébe... Azt hittem, olyankor még (már?) soundcheck van vagy valami. A BITUS videóban nyolckor kezdődött a koncert, és hatkor nyitották a kapukat, nem? Meg kell néznem még egyszer... Katinka: összetalálkozhatnánk ám a koncert előtt, majd tolakszunk együtt! Engem elég könnyű felismerni, mert 184 centi magas vagyok és teljesen őrült Nekem van 3 eredeti Beatles LP-m, a Please Please Me (Pepita ), illetve a Red és a Blue Album, ezek rendes almacímkések. Szerintetek ha elviszem valamelyik borítót a koncertre, és tegyük fel, feldobom a színpadra (persze ha az 1. sorban leszünk), van esély, hogy Paul aláírja?

One sweet dream came true today!
                    04/06/04 Leipzig
                    THANK YOU PAUL!

• D

Juhéé, én is nagyon örülnék ha találkozhatunk. A bátyám is jön, aki 2 méter magas, barnahajú. Kereshetsz egy lányt, aki magyarúl fog beszélni, akkor az biztos csak én lehetek. Alig várom már a koncertet! Még csak 26 nap!! *Sikít*

• A
                        admin last edited by

Esély mindig van, legfeljebb kicsi-de azért bízni kell. A csehek nekem azt írták, hogy háromkor nyitják a kaput, de csak este kezdődik a koncert Prágában Lipcséről én sajnos nem tudok semmit, majd meséljetek.(meg fotózzatok ha tudtok.)

• A
                          admin last edited by

Szerintetek ha elviszem valamelyik borítót a koncertre, és tegyük fel, feldobom a színpadra (persze ha az 1. sorban leszünk), van esély, hogy Paul aláírja?

Próbáld meg! Esély az tényleg van, BP-en is volt rá példa. De én azt javaslom, kössél a másik végére egy madzagot, hogy miután aláírta, vissza is tudd rántani. Nehogy még valaki más kaparintsa meg! Na, jó, csak vicc volt.

• A
                            admin last edited by

Hogy szerezte az öregúr a képeket?

Azt sajnos nem tudom. Nagyon titokzatos volt , csak annyit mondott, hogy "kalandos utakon" jutott hozzá. Én meg őszintén szólva annyira el voltam foglalva a képpel, hogy eszembe sem jutott pontosabban rákérdezni. Ja, meg még az asztal körüli kisebb fajta tömegnyomorról nem is beszéltem...

• A
                              admin last edited by

Azért köszönöm!

• D

Tibor:

Esély mindig van, legfeljebb kicsi-de azért bízni kell. A csehek nekem azt írták, hogy háromkor nyitják a kaput, de csak este kezdődik a koncert Prágában Lipcséről én sajnos nem tudok semmit, majd meséljetek.(meg fotózzatok ha tudtok.)

Csak az a problémám, hogy nem tudom hogy dugjam el a kamerát. A táskámba biztos megtalálják. Tudtok segiteni?

• A
                                  admin last edited by

Nekünk tavaly az esenyő tokjában volt a gép, nem vették észre. Végül nem tudtam fotózni, mert az első sorban kiszúrtak a géppel és mondták hogy nem szabad. (pedig vaku nélkül kattintottam, mert az nagyon látszik) Nem tudom milyen nagy a géped, szerintem minél kisebbet célszerű vinni. Ha motozás van, akkor nem sok mindent lehet tenni, de a derékon aluli részeket általában békén hagyják...

• D

Én valahol nem is akarok a koncert közben fényképezni, hanem utána (vagy elötte), ha NETÁNTÁN találkoznék Paulal vagy az eggyüttesével. Biztos nem fog sikerülni, de emiatt kérdezem, hogy nagyon tapogatnak e.... vagy ha le adom a gépet, akkor máris a koncert után vissza kapom? (Ámbár ez hülyeség, nem?)

• A
                                      admin last edited by

Szerintem koncert közben is érdemes fényképezni, én nagyon jó képeket kaptam végül rajongóktól. Szerintem elég bizonytalan, hogy tudsz- e a zenekarral vagy Paullal egy fotót csinálni (kívánom hogy sikerüljön!), elég erős a security. Én a koncert végén azt hittem, hogy nem kapom vissza a füzetemet, és felmásztam a rácsra. Az egyik őr akkorát lökött rajtam, hogy még másnap is éreztem a lábamon. (pedig 190 cm körül vagyok és nem éppen nádszálkarcsú Végül Paul visszadobat a füzetet aláírva, szóval megérte Leadni nem érdemes a gépet, mert sokat kell rá várni szerintem a koncert után. Bécsben nem volt nagy ellenőrzés, engem nem tapogattak meg. (férfiak inkább ne tapogassanak

• RinseTheRaindrops
                                        RinseTheRaindrops last edited by

Szvsz inkább nőket se! Katinka, szerintem ha a lábadhoz rögzíted, az elég jó (pl. trapéznadrágnál lábszárhoz ragasztani szigszalaggal - ez mosz jutott eszembe ) Remélem, nem lesz túl szigorú a security, szegény rajongókkal szemben igazán nem volna fair! : (hű, már 137 hozzászólásunk van, jók vagyunk!)

One sweet dream came true today!
                                        04/06/04 Leipzig
                                        THANK YOU PAUL!

• D

Zsófi: Még csak 23 nap a Lipcsei koncertig!! http://520009031134-0001.bei.t-online.de/Countdown/

• A
                                            admin last edited by

Meg 24 Prágáig.

• 1
                                            • 2
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9