Navigation

Paul McCartney
    • Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Magyar rajongók IDE!!

THE WORLD TONIGHT
    19
    1620
    210506
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      admin last edited by

Megvan neked az összes Beatlesfilmed?

Hát az összes Beatlesfilm nincs meg. Megvan a Hard day's night meg a Help. Szilveszterkor meg volt a PRO7-en A BAck in the US koncertfilm, azt meg felvettem. Hogy bírod a vegetariánusságot??

1 Reply Last reply Reply Quote
      • D
        Dear Prudence last edited by

Hogy bírod a vegetariánusságot??

Köszönöm remekül! Sose izlett igazándiból a hús, itt Hamburgban alig ettem. Csak már most félek a nagypapámnak a reakciójától... (Ö CSAK hussal föz mindent...hihi, nem baj, én majd a finom szószt eszem.) És hogy álsz Beatles/Paul poszterekkel, fényképekkel stb?? Puszi

• A
          admin last edited by

És hogy álsz Beatles/Paul poszterekkel, fényképekkel stb??

Nemrég újítottam be egy Abbey Road poszterrel, az most kint díszeleg az ágyam felett a falon. A Beatlesről, meg Paulról pedig minden újságcikket, képet stb. gyűjtünk a húgommal. Már egész szép kis kollekciónk van Ja, és a legjobbat nem is mondtam még! Írtunk Neki levelet a vagy 1-1,5 éve, és kaptunk választ! Persze nem személyesen Ő írt, de azért ez sem semmi!!

• D

Ja, és a legjobbat nem is mondtam még! Írtunk Neki levelet a vagy 1-1,5 éve, és kaptunk választ! Persze nem személyesen Ő írt, de azért ez sem semmi!!

Meghalok! És mi volt a válasz??? És ti mit írtatok? Puszi

• A
              admin last edited by

Jaj, jaj, jaj! Azért meg ne halj! Komolyra fordítva a szót: olyan kb. 1 oldalas levelet írtunk (leginkább én) Neki, amiben csupán a gondolataimat vetettem papírra. Úg yéreztem, muszáj megosztani Vele. Bár őszintén nem tudom, hogy egyáltalán eljutott-e Hozzá a levél. Ez még a koncert előtt volt, mert a koncert után is írtunk egyet, de arra már nem jött válaz sajnos. Leírtam, hogy mi mindent nyújt nekem a Beatles, a zenéjük, kértünk autogramot,...meg már nem is emléxem pontosan, pedig valahol a fiókom mélyén megvan a piszkozat. Két hét múlva már itt volt a válasz, alig akartam elhinni. Az MPL írt (nevezetesen egy Marie Perkins nevű hölgy) , hogy Paul távollétében megkérte őt, hogy válaszoljon a levelünkre, és hogy sajnálja, hogy csalódást kell okoznia, de Paul annyi levelet kap, hogyha mindre válaszolna, nem maradna ideje a zenélésre. Így csak nagyon kivételes esetekben, vagy jótékonykodási célokra válaszol. De vigaszként küldtek nekünk két-két nemrég készült képet róla: az egyiket Linda, a másikat Mary fényképezte. Hát röviden annyi lenne. Remélem nem hagytam ki semmit.

• D

Deeee jóóóóó!!!!! Úgy örülök Neked, nem is tudod.... És berámáztad szépen a levelet egy arany képrámába? (Csak vicc ) Be kell vallanom, hogy én is máris a koncert után írtam egy levelet neki, de sose küldtem el . Még mindig az asztal fiókomban van...

Nemrég újítottam be egy Abbey Road poszterrel, az most kint díszeleg az ágyam felett a falon. A Beatlesről, meg Paulról pedig minden újságcikket, képet stb. gyűjtünk a húgommal. Már egész szép kis kollekciónk van

Ejha, nem rossz! Hát nekem csak egy Paul poszter van, amit a koncerten vett nekem a bátyám és egy plakát a koncertröl, amin rá van írva, hogy "Hamburg welcomes Sir Paul McCartney" . Egyébként 2 fekete-fehér képem van John és Paulról ( születésnapra kaptam). Puszi, várom a választ

• A
                  admin last edited by

[

Be kell vallanom, hogy én is máris a koncert után írtam egy levelet neki, de sose küldtem el . Még mindig az asztal fiókomban van...

Miért nem küldöd el Neki? Nem vaszthetsz vele semmit! Ja, meg van még egy pólóm is, amit a budapesti koncerten vettem. De még sosem volt rajtam, nagy becsben őrizgetem. Akár csak a levelet. Nálad amúgy hogy jött a Beatles szeretete?

• D

Nálad amúgy hogy jött a Beatles szeretete?

Anyám vett egy pár cd-t a bátyámnak, ö rajongó lett, és most aztán én is az vagyok ( még jobban mint ö ).

Ja, meg van még egy pólóm is, amit a budapesti koncerten vettem.

Csak nem egy kék szinü, amin elöl egy út van és hátul meg az összes városok fölsorólva, ahol koncertezett??

• A
                      admin last edited by

Csak nem egy kék szinü, amin elöl egy út van és hátul meg az összes városok fölsorólva, ahol koncertezett??

Nem, de olyat is láttam. Az enyém fehér, az elején a koncertekről van 3 kép rajta (azokon persze Paul), a hátán meg fel vannak sorolva a városok. Budapest nem volt eredetileg rajta, mert csak később rakták be a turnétervbe, de én azért szépen ráírtam! Most sietnem kell, de legközelebb én is leírom, hogyan szerettem meg a Beatlest, ha kíváncsi vagy rá.

• D

Most sietnem kell, de legközelebb én is leírom, hogyan szerettem meg a Beatlest, ha kíváncsi vagy rá.

Hát persze kíváncsi vagyok rá. Naná!!!

• A
                          admin last edited by

Dear Prudence:

Most sietnem kell, de legközelebb én is leírom, hogyan szerettem meg a Beatlest, ha kíváncsi vagy rá.

Hát persze kíváncsi vagyok rá. Naná!!!

Szóval igazából mindig is szerettem, mert a szüleim sokat hallgatták. Aztán egy kiránduláson a biosztanárom a gitárjával megtanította nekünk az All my loving-ot, és akkor valami miatt elkezdődött az őrület. Utána vettem az első kazettát (akkoriban jelent meg itthon a piros The One, és azóta nagyon felgyorsultak az események. Jöttek az albumok egymás után, karácsonyra az Antológia könyvben, a Beatles-filmek, meg minden, ami szem-szájnak ingere. A koncertről nem is beszélve... Úgyhogy hirtelen jött, és teljesen elhatalmasodott rajtam. Valószínűleg, sőt biztos, hogy bennem volt már ez kicsi korom óta a szüleim révén, és az All my lovong hozta ki belőlem. Ezért szerintem mondhatom, hogy azóta is hálás vagyok.

• D

Szia Livi! Hogy csinálod azt hogy "Quote" helyett a név van kiírva? ( Elég hülye vagyok idönként a computerezésben... ops: ) Na, ez érdekes ahogy megszeretted a Beatlest. Láttad különben már hogy van két új magyar rajongó aki itt ólánkodik a forumban? Kiváncsi vagyok rá, hogy meddig tart ameddig ide is írnak... ( Nem tudják ök hogy milyen aranyosak és kedvesek vagyunk, mi? ) Puszi

• A
                              admin last edited by

Dear Prudence:

Szia Livi! Hogy csinálod azt hogy "Quote" helyett a név van kiírva? ( Elég hülye vagyok idönként a computerezésben... ops: ) Na, ez érdekes ahogy megszeretted a Beatlest. Láttad különben már hogy van két új magyar rajongó aki itt ólánkodik a forumban? Kiváncsi vagyok rá, hogy meddig tart ameddig ide is írnak... ( Nem tudják ök hogy milyen aranyosak és kedvesek vagyunk, mi? ) Puszi

1. Ha arra vagy kíváncs, hogy hogy lesz "Quote" helyett "Dear Prudence wrote", az csak annyi, hogy csak simán rámegyek a hozzászólás jobb felső sarkában a kis "Quote" linkre. Ekkor viszont az egészet kijelöli. Nem tudom, hogy végül is erre vagy-e kíváncsi... Amúgy én sem, sőt abszolút nem vagyok egy számítógépes "wasistdas" ops: 2. Na, hát remélem, leszünk többen is. Pl. tényleg hol van RinseTheRaindrops? Ő is milyen lelkes volt. Még írta is, hogy sehol sem találkozott még normális magyar Macca-fórummal! Lehet, hogy jobban kellene magunkat reklámozni : Te amúgy melyik topicba szoktál még írogatni?

• RinseTheRaindrops
                                RinseTheRaindrops last edited by

BOCS! Én egy csúf feledékeny ember vagyok, töbször nem hagylak így itt titeket! Azt hiszem, ez egy hosszú hozzászólás lesz... Katinka: a Rainiákus megnevezést egy másik Macca-fórumon találtuk ki (nem tudom, szabad-e itt promotálni más honlapokat, de a www.macca-central.com fórumáról bvan szó, nagyon jó hely, engem ott HeyJude-nak hívnak, mivel ez az egyik kedvenc Beatles-dalom, itt viszont nagyon szerettem volna a RTR nevet birtokolni). Szóval a Rainiákus az az egyén, aki egyszerűen totálisan megőrül a Driving Rain albumért, és nagy valószínűséggel ez a kedvenc Macca-műve Livi, amiket a bp-i koncertről írtál, az annyira fantasztikus! Én minden újságcikket összegyűjtöttem, ami a koncertről megjelent magyar lapokban, volt egy nagyon jó a Kritika c. lapban, ha érdekel, beszkennelhetem. Ott a cikk írója külön kiemelte, milyen fantasztikus volt, amikor Paul azt mondta, "bemutatom az utánozhatatlan dobosunkat" - ez tényleg nem kis teljesítmény (bizonyos magyar embereknek az "útelágazás" szóval is gondjuk akad )! Nekem is van egy Abbey Road-poszterem, szintén az ágyam felett! A Tesco-ban vetted? Én láttam ott Borsőrmestereset is, nemsokára szeretnék egy olyat is. Az én Beatles-rajongóvá válásom elég fura történet, mert volt egy korszakom, mikor nagyon me bírtam őket. De a sztori ott kezdődik, hogy kicsi voltam, és emlékezetem szerint a tévében elég gyakran ment az Egy Nehéz Nap Éjszakája, amiért egyszerűen odavoltam! Olyan jó volt, ahogy a négy fiú ott rohant, meg kapták a rengeteg rajongói levelet meg minden! Aztán olyan 11-12 éves koromban jött ez a korai tinédzser-hülyeség, utálta mindent, amit a szüleim szerettek. Viszont úgy 13 éves koromban egy nap azt gondoltam, nem kéne-e meghallgatni a Nehéz Nap Éjszakája albumot, és a végighallgatás után fura érzéem volt: a zene régi meg minden, de valahogy mégis sokkal-sokkal jobb, mint bármi, amit az embere manapság a rádióban hall. Olyan életteli, igazi volt. Utána nagyjából kronológiai sorrendben kezdtem őket felfedezni, először a korai rockNrollok, aztás szép sorjában a többi. Közben észrevettem, milyen különösen szeretem Pault a többiek közül is, és elhatároztam, beszerzek tőle valami szólóanyagot, nagyjából ennyi. Közben próbálok megszerezni minden létezőt tőle, egypár John- és George-albumom szintén van (ha véletlenül nincs meg nektek George-tól a Brainwashed, szerezzétek meg MOST! Gyönyörű!) Én nemrég vettem meg a Back In The U.S. dvd-t, hihetelenül jó! Amit a német tv-ben leadtak, az a teljes hosszúságú, 3 órás konvertfilm volt? Mert ha nem, akkor melegen ajánlom a dvd beszerzését is, annyira csodálatos! (És az extrák is királyak!) Livi, el tudnád mondani pontosan, hogyan küldtétek Paulnak azt a levelet? Milyen címre, milyen bélyeg meg boríték meg hasonlók (kell válaszborítékot küldeni, nem?). Köszi előre is! Na, úgy nézem, most jól kilelkesedtem magam... (((Bocs a rengeteg gépelési hibáért, biztos van egy csomó)))

One sweet dream came true today!
                                04/06/04 Leipzig
                                THANK YOU PAUL!

• D

Juhéééé!!!!!! Ugy örülök hogy megint itt vagy köztünk! (Már kezdtünk aggódni...) [code:1]A Tesco-ban vetted? Én láttam ott Borsőrmestereset is, nemsokára szeretnék egy olyat is. [/code:1] Én is kérek ilyen posztert!! Nem igaz, itt Hamburgban alig található Beatlesposzter, és ha mégis akkor baromi drága . Na, jó éjszakát mindenkinek ps.RinseTheRaindrops, te hány éves vagy? [code:1]bizonyos magyar embereknek az "útelágazás" szóval is gondjuk akad )! [/code:1] Ezt még én is értem (pedig külföldön élek), tudom is hogy kinek volt ezzel a szóval gondja..

• RinseTheRaindrops

16 éves vagyok, azt hiszem, valahol korábban írtam már. A poszterek itt sem túl olcsók, én az enyémet 969 Ft-ért vettem (az olyan 4? körül lehet, talán nem sok, de az én zsebpénzemhez képest igen ). Tényleg, egyébként Hamburgban nincs valami Beatles-múzeum vagy hasonló? Elvégre ott "született meg" a banda... Arról már hallotttam, hogy Halléban milyen jó Beatles-múzeum van, remélem, egyszer eljutok oda!

04/06/04 Leipzig
                                    THANK YOU PAUL!

• D

Hát Beatles-múzeum nincsen de a "Reeperbahn"on koncerteztek mindig. Például a Starclubban. Egyébként az iskolám mellett van egy müvészi föiskola és pont oda járt John Lennon és Stuart Sutcliffe! Puszi

• A
                                        admin last edited by

Üdvözlégy újra köztünk!

Livi, amiket a bp-i koncertről írtál, az annyira fantasztikus! Én minden újságcikket összegyűjtöttem, ami a koncertről megjelent magyar lapokban, volt egy nagyon jó a Kritika c. lapban, ha érdekel, beszkennelhetem. Ott a cikk írója külön kiemelte, milyen fantasztikus volt, amikor Paul azt mondta, "bemutatom az utánozhatatlan dobosunkat" - ez tényleg nem kis teljesítmény (bizonyos magyar embereknek az "útelágazás" szóval is gondjuk akad )!

Azám! De milyen aranyosan történt! Paulnak ugyanis (bár remekül beszélt) meg kellet azért küszködnie, dehát nehéz nyelv a magyar... Szóval úgy hangzott, hogy Paul elkezdte:"...és most bemutatom az u-tá-noz-ha-tat-lan do-bo-sun..."(itt kicsit megakadt, mire a 15000 rajongó azonnal kisegítette egy hatalmas -kat-tal. Ö pedig megköszönte. Amúgy a Kritika nekem is megvan, és tényleg szinte a legjobb cikk a koncertről.

Nekem is van egy Abbey Road-poszterem, szintén az ágyam felett! A Tesco-ban vetted? Én láttam ott Borsőrmestereset is, nemsokára szeretnék egy olyat is.

Úgy látszik ez a poszter mindenkinek az ágya felé kívánkozik! Én nem a Tescoban vettem, de ahol én beszereztem, ott is volt Borsőrmesteres, szintén 900 Ft körül. Katinka: szerintem nézzél szét Hamburgban! Kell lennie valami kis Beatles-fészeknek, hisz' jóformán onnan indult az egész őrület. Na, csak így tovább! Gyűljünk csak! És még egyszer, tök jó, hogy visszatértél RTR!

• D

Katinka: szerintem nézzél szét Hamburgban! Kell lennie valami kis Beatles-fészeknek, hisz' jóformán onnan indult az egész őrület.

Hát igen mondom van egy pár club vagy kocsma amiben játszottak és ezek legtöbben tele vannak nagyon szép Beatles fényképekkel. De múzeumról nem tudok. Majd érdeklödök, jó? Tegnap megvette nekem a bátyám a Flaming Pie nevezetü cd-t. Olyan szép számok vannak rajta! De valahogyan egy kicsit szomorúnak tünik az egész album, nem? Az is lehet hogy mindig Lindára kell gondolnom ha hallgatom, mert hát nem sokkal a halála elött csinálta Paul az albumot. Nem tudom.... Puszi

• RinseTheRaindrops

Ó, a Pie gyönyörű album! Nincs rajta egy rossz dal sem szvsz, ha összeállítanéék egy listát a kedvenc Macca-albumaimból, a 2. vagy a 3. lenne, a RAMmel vetekedve. Tényleg elég szomorú, de én pont ezt az érzelmi töltetet szeretem benne, Paulnak tényleg a szíve-lelke benne van a dalokban. Az én kedvenceim a Beautiful Night, Somedays, Calico Skies, The Song We Were Singing (meg az összes többi ) Képzeld, Katinka, lehet, hogy én is megyek Lipcsébe! Egy német Paul-rajongó barátnőm lehet, hogy tud szerezni nekem egy jegyet, és akkor vele együtt megyek, vagy megveszem az anyukájától a jegyet (mert ő kíséri el) és akkor úgy. Jaj, remélem, sikerül! Olyan hihetetlen lenne látni Pault!!!

04/06/04 Leipzig
                                            THANK YOU PAUL!

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 80
                                            • 81
                                            • 3 / 81